![]() |
atlas çiçeği
Alıntı:
|
Güler Hn benim de kargom bugün geldi,rengi nedir?teşekkür ediyorum tekrar...
|
Güler Hanım ben de çelik istiyorum.
|
sevgili güler hanım atlas çeliklerimi aldım çok teşekkür ederim emeginize o güzel yüreginize saglık saygılar
|
Alıntı:
Kırmızı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Adres bilgilerinizi atlas çeliği diye belirterek yazarsanız sevinirim. |
Merhabalar Guler hanim
Ben de diger arkadaslar gibi atlas cicegi tutkunlarindanim ve bu guzelligi hic bir yerde bulamiyorum. Rica etsem benim icin de celik gonderebilir misiniz? |
Merhaba,
Elimde fazla miktarda yok, olanları da Forumda faal olan arkadaşlarla paylaşmayı tercih ediyorum. Siz 2011 yılında üye olmuşsunuz ama pek de katılımınız yok. |
Uzuldum lakin tercihinize saygi duyuyorum Guler hanim.Sevgiler..
|
Alıntı:
Özel mesaj yazamıyorum. Daha doğrusu nasıl yazılır. Nereden girilir bilemiyorum ve bulamıyorum. Forumda nereden soracağımı da bulamadım. Giriş sayfasının altında "Bize ulaşın" butonundan yazdım. Cevap alamadım. Bu sebeplerden dolayı size buradan ulaşıyorum. Size adresimi başka nasıl iletebilirim? Hem atlas, hem özel mesaj sorunuma bir çare lütfen. |
Alıntı:
|
Sn Güler hanım rica etsem banada gönderebilir misiniz ?
|
Arkadaşlar sarı atlas çeliği arıyorum..Gönderebilecek arkadaş varmı acaba....
|
Sevgili Muda, atlas çelikleri elinize ulaştı mı?
|
sevgili arkadaşlarım uzun bir aradan sonra yine çok şükür sizlerle beraberim s.durul hanım efendiye huzurunuzda teşekkür edemedim kargomu aldıktan birgün sonra hastahaneye yattım çıkalı bir hafta oldu kendisine çok teşekkür ederim
|
Sevgili alperja, geçmiş olsun, ben de merak etmiştim sizi.
İnanın teşekküre değmez, güle güle büyütün bitkilerinizi.:) Paylaşma zevkini yaşattığınız için asıl ben teşekkür ederim.:) Siz okuduktan sonra bu mesajımı silerim. |
ben foruma yeni üyeyim adresimi nereye yazacağımı bilmiyorum,ben de istiyorum atlas çeliklerinden bana da yardımcı olursanız sevinirim:)
|
Atlas nedir?
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun
Alıntı:
|
Alıntı:
|
celalim01 ilginiz için teşekkür ederim agır ilaçlar kullandıgım için bu aralar kendimde degilim ilaç almadıgım dönemlerde forma girmeye çalışıyorum özelinize adresimi yazdım çok teşekkür ederim
|
Sayın alperja adres bana ulaşmamış. Doğrudur ,ilaçlar insanı mahvediyor ,onlarsız da olmuyor. Hayatın akışında devam edeceğiz. Mesaj kutumu tekrar kontrol ederim. Dolu olmaması lazım.
|
Yooook mu, yoook mu... maviş var da atlas yok mu?
Bize de bize de atlas yoook muuu? demişti bir arkadaşımız. :D Var, var onbeş adet atlas çeliği gönderebileceğim ancak talep eden arkadaşlara gönderirken bazı kıstaslarım var. Örneğin sıfır mesajlı üyelerimiz özelden talep ediyorlar, onlara göndermiyorum. Üyeliği eski tarihli olduğu halde Foruma katkısı olmayan üç-beş mesajı olan arkadaşlara da göndermek istemiyorum, bende sırf çelik almak için yazmışlar duygusunu uyandırıyor. Notlarım arasında ciceksever ve gokcegokce'nin adı var. Geriye kaldı onüç adet çelik. Bal kaktüs, adres bilgileriniz yok. |
atlas çeliği
merhaba Güler hn,göndereceğiniz çeliğin rengi kırmızı mı?bana gönderdiğiniz çeliklerden biri yeni dal çıkardı,teşekkürler tekrar...
|
Ben de istemiştim ve Mart gibi gönderirim demiştiniz.
Bahçe işleriniz yoğundur diye sıkıntı vermemek için hatırlatmadım. Hatta adresimi de göndermiştim. Tekrar özelinize adres bilgilerimi göndereyim mi Güler Hanım? |
Evet, Güler Atlası (!) dediğinizden :D
Sevgili Betül, Limonik adres bilgilerinizi tam olarak yazın lütfen. |
Sevgili Güler ablam, ben de isterim bir Güler Atlas :D
Adres bilgilerimi gönderiyorum. |
İki kişi daha Sayın Güler'in atlaslarından kazanmış oldu.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025