![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Edithcolea Grandis
Edithcolea Grandis Şu sıralar buna takmış durumdayım.Bulsam hemen alacağım parası ne olsa da! Belki dedim bir ihtimal birinde vardır dedim paylaşır bizle dedim Ebay'da var ama oradan nasıl alınıyor bilmiyorum.Bakın ne kadar güzel.[ATTACH]523941 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-10-2014
|
Arkadaşlar çağrıma tek bir cevap bile alamadım,elinde hiç fazla sukulenti olan yok mu?? lütfeeenn... ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-10-2011
|
Alıntı:
Gönderin derseniz kargo bilgilerinizi özelden gönderin. Size en az üç çeşit sukkulent ve kaktüs çeliği göndereyim. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-10-2014
|
Rica edersem kaktüs gönderebilir misiniz ? Düzenleyen serhatefekaya : 06-12-2014 saat 11:40 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2018
|
Merhaba arkadaşlar kaktüs sukulent ve çiçek açan bitkilerim var takas yapmak istiyorum elimdeki çeşitleri artırabilmek için.istanbul avrupayakasi elden takas yapabilecek olan varmı. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-12-2014
|
Arkadaşlar her türlü kaktüsü kabul ederim elimde birkac ceşit var ismlerini bilmiyorum isteyene 1 2 cm liklerden göndere bilirim |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2015
|
ben alabilirim şayet elinde fazla kaktüsü olan varsa ![]() teşekkür ederim şimdiden |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2015
|
Bana Kaktüs verebilecek olan var mı |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-01-2015
|
Her türlü kaktüs ve sukkulent gönderebilecek varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-08-2011
|
Merhabalar, Ankara içi kaktüs-sukulent takası yapabilecek olan varsa haberleşelim. Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-02-2015
|
Izmir kaktüs severler
Izmir de kaktüs takası yapabilecek arkadaşlar varmı? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2012
|
saksıda kaktüs
arkadaşlar saksıda kaktüs bahçesi yapmak istiyorum her türlü kaktüs olabilir elinizde varsa bana gönderebilir misiniz. Antalya dayım. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2013
|
var İzmir Karsıyakada oturuyorum cok fazla kaktüsüm yok isimlerini bilmiyorum leş kaktüsüm var büyük bordo cicek açan, bir de leopar gibi açan var buradan Funda Hanımdan temin etmiştim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-04-2016
|
kaktüslerinizden banada gonderirmisiniz |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılbaşını bekleyeyim diyordum ama sanırım o kadar zaman bekleyemeyeceğim. Arkadaşlar elinde, kırmızı, turuncu, beyaz, sarı renkli yılbaşı çiçekleri olan ve çelik verebilecek durumda olanınız var mı? Crassula marnierana bir de bu sukulentten varsa ... Takas veya ücret mukabili kabulümdür. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-05-2015
|
Merhaba ![]() Forumda dolaşırken denk geldi "mammillaria texas snow" türü kaktüs çok ilgimi çekti. Elinde olan varsa bana gönderebilir mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-05-2015
|
Alıntı:
,Keşke benim olsaaaaa ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2015
|
Cotyledon orbiculata - Echeveria glauca - adlı sukullentleri arıyorum. Lütfen bulalım ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-04-2014
|
kaktüs paylaşacak var ise talibim ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Ben de Yılbaşı Çiçeği (özellikle kırmızı) özlemle arıyorum. Çocukluğumuzun çiçekleri çocukluk arkadaşlarımız gibiler adeta. İsteyenlere Epiphyllum (Atlas Çiçeği) çeliği gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Jakin yılbaşım var ama büyük bir ihtimal pembe. İstersen gönderebilirim. Koçtaştan aldım yerine alışıncaya kadar bütün tomurcuklarını döktü sonra da tomurcuklanmadı. Aşkın gözyaşı da var istersen fide halinde. Atlas çeliği alabilirim. Düzenleyen uyap : 23-05-2015 saat 09:58 Neden: yazım hatası |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın Jakin, Elinizde fazladan mevcut ise ben de edinmek isterim. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-05-2015
|
Alıntı:
Bir akrabamdan yaklaşık 1 ay önce aldığım iki yılbaşı çeliği epey köklenmiş fakat yeni filizleri görünmedi. Dilerseniz çeliklerden birini seve seve gönderirim. (Çiçekleri kıpkırmızı.) İyi kalın.. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-07-2014
|
kaktüs değişimi
Merhaba, İzmir'de kaktüs değişmek isteyen varsa irtibata geçelim. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili uyap, adresinizi yazın göndereyim. Bir de nasıl bir ambalajda göndermeliyim? Yılbaşı'nıza kıyamam. Ben de buradaki Koçtaşa bakabilirim. Teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-04-2011
|
Sayin Jakin Atlas ciceginize ben de talip olabilir miyim? Bu arada sansiniza ben de daha yeni kirmizi paskalya cicegi koklendiriyordum. Isterseniz seve seve gonderebilirim. Sevgiler.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili uyap, Milla, edazeynepeda adres bilgilerinizi rica ediyorum, hemen göndereyim. Paskalya, Yılbaşı Çiçeği'nin diğer adı değil mi edazeynepeda? Öyleyse isterim, teşekkür ederim.. Çiçek kargosu nasıl olmalı hiç fikrim yok.. Önerilerinizi de rica etsem.. Sevgiler, iyi akşamlar.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-04-2011
|
Yilbasi cicegi ve paskalya kaktusunun yapraklari birbirine benzemekle birlikte ciceklerinin sekli farkli. Bendekinin cicegi fotograftaki gibi. Sizdeki atlasin cicekleri de kirmizi sanirim degil mi? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Sn. Jakin yılbaşım çok büyük değil ama paylaşabileceğim bir kökü var. Bu mevsimde paskalya var genelde satışta. Küçük bir kutuya koyup gönderebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili edazeynepeda atlasımın çiçekleri kırmızı. Çiçeğinize ise bayıldım. Adres bilgilerimi özel mesajla göndereceğim. Sevgiler.. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|