![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
|
Bu ay başında başka bir kalanşomun yamulmuş olan kocaman bir dalını alıp maksimum 2şer cm olacak şekilde daldırma yöntemi ile çimlendirdim ve ayrıca tüm yaprakları da ayırıp tek tek daldırdım ve hepsi tuttu Yaklaşık 60 tane miniğim oldu hepsini bahçeye ektim ama sizler için 3 tane ayırdım, kardeş olmak isteyen var mı? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2012
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2012
|
Alıntı:
![]() daha çok işin başındayım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Merhaba Sn. Calandiva, Acaba kaldıysa elinizde ben de kalanşolarınızdan birine talip olabilir miyim? Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-06-2012
|
Bende kaktüs kardeşiniz olmaya talibim.yeni üyeyim nasıl olucak bilmiyorum |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-09-2010
|
Çok tatire şayen calandiva bu yaptığınız. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende oturduğum semtte saksı içinde büssürü değişik kaktüsler buldum sahibiyle irtibata geçebilirsem istiğcem. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, çelik paylaşımı başlığına yazmıştım ama arada kaynadı sanırım, kırmızı çiçekli atlas -çelik de saksı da olur farketmez- arıyorum. Fazladan diğer renklerden vermek isteyenler olursa da "hayır" demem. ![]() Kaktüs toplamaya yeni başladım o yüzden elimde karşılık olarak gönderebileceğim bir kaktüs türü yok. Kargolar konusunda garanti verememekle -Vandayım çünkü- birlikte çimlenmiş plumeria fideciğim var minik bir tane onu gönderebilirim, bir de köklendiğinden emin olmadığım mum çelikleri ve bir adet bardak menekşe (köklenmiş) gönderebilirim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2010
|
benim atlas ççiçegim var ama ne renk bilmiyorum isterseniz gönderebilirim |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sonra farklı renklerden ve sizdekinden alabilirim. Teşekkür ederim ilginize. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
atlas çiçeği
Sayın Kanatlı Melek sakıncası yoksa atlas çiçeğinden bana da gönderebilirmisiniz .Eğer dilerseniz ben de size aloe vera çeliklerinden ve tavşan kulağı denilen kaktüsten gönderebilirim....Saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
şu kocaman çiçekler açan atlas mı sizde ki. paylaşımınız sınırlı mı? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2010
|
ben tesekkür ederim |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-11-2009
|
kaktüs paylaşmak isteyen arkadaşlar bende rica edebilirmiyim bu güzellerden... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar kaktüs sukulent gönderebilcek varsa banada gönderebilir mi? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2012
|
Aloe vera gönderebilecek var mı? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-06-2009
|
merhaba istanbuldan bana kaktüs çeliği verecek olan birisine karşılığında saksılı devetabanı bitkisi vermek istiyorum.ilgilenen olursa... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah çünkü bu kardeşlik dostluk herkese örnek oluyordu. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama hayvan konusunda veya elektroniksel konularda yardımlarım dokunabilir. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Paylaşım güzel olur, da benim size veya başka bir arkadaşa gönderdiğim her bitki için 10-15 lira kargo ücreti vereceksiniz. O paraya İstanbulda 3-4 kaktüs alırsınız. Kötü de olsa tecrube tecrubedir paylaşın.Kaktüste yapılabilecek en büyük ve ölümcül hata sulamaktır ![]() Geri kalan herşeyi tolere ederler. ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Doğru diyorsunuz alınır 3 4 kaktüs istanbuldan ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Merhaba arkadaşlar, ben de mum çiçeğimle ilgili bilgi ararken sevgili Ataser sayesinde katılmıştım bu kardeşliğe. Şimdi tanımadığım ama bu site sayesinde yakın hissettiğim birçok arkadaşımın hatıraları var evimde. Bu çok özel bir durum Ayrıca büyük şehirde yaşamayan arkadaşlar için istediği türleri bulmak çok zor.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
Kardeşliğinizin bir üyesi olmasam da, büyük şehirlerde yaşamayan biri olarak eklemek isterim ki bizler market kaktüslerine ender olarak denk gelmenin dışında zaten sadece internet üzerinden alışveriş yapabiliyoruz. (market derken de sadece Carrefour ya da Migros'u kasdediyorum) Bunun için de sadece aldığımız bitkinin/malın ücretinı değil bir de haraç gibi kesilen banka havale ücretlerini de ödemek zorunda kalıyoruz. Tabi ki burada tartışılacak bir konu değil bu ama ben şahsen gerçekten çok çok çok istediğim birsürü ürün almıyorsam sırf bu haraç gibi ücretleri ödememek için web-alışverişlerinden uzak durmaya çalışıyorum. (Yurtdışından geldim ve ufacık bir eyalet bankasında Almanya'dan Italyaya 500€ havale edip 70cent masraf ödedim -üstelik bankodan. Türkiyede ise aldığım 20TLlik çilek fidesi icin 35- 45TL havale masrafı çıkardı banka- hem de aynı banka şubesine) PTT de en az-5TL tutuyor zaten. Bu durumda biz zaten posta ücreti ödemeye mahkumuz, bir de üstüne fazladan ücret ödemek zorunda kalıyoruz. Bu durumdaki kişiler için, sizlerin değmez diye düşündüğü posta ile paylaşım, bir hediye gibi oluyor. Sadece paylaşmaya gönüllü insanların bu işten vazgeçmemesi için bir başka bakış açısı sunmak istedim. ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2012
|
Mersin'den Sukkulent Echeveria ve Crassula moonglow paylaşmak istiyen olursada bende bu çatı altındayım Koçtaş, Migros ve bir kaç seraya baktım malesef bulamadım. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|