![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Ataser, geçmiş olsun. Size verebileceğim Crassula'm var.Kaktüs yetiştirmeye yeni başladığımdan aldıklarım çok küçük.Ancak crassula çabuk gelişti. Bu arada Kalanchoe Tomentosa arıyorum. Yapraklarının uçlarında kahverengi lekeleri olandan.İki tip oluyormuş. küçük yapraklı ve uzun ince yapraklı.Ben küçük yapraklı olanından bakıyorum. Piyasada ne yazık ki yok. Satıldığı yeri gören veya yetiştirip paylaşmak isteyen bilgi verebilir mi acaba. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-03-2007
|
Sn.Gatay bende hafta sonu Bauhausa gitmiştim. Sizin bahsettiğiniz tomentosanın uzun yapraklısına denk geldim 1 tane kalmıştı bende hemen aldım. Belki sizde İstanbul'da bu tip büyük marketlerin kaktüs reyonlarına bakabilirsiniz. Bazen güzel türler oluyor tabi denk gelirseniz. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayn Zeonka bir türlü denk gelemedim. Bana koçtaş yakın sık sık gidip bakıyorum. Eminönü bitki pazarına ve Ünal çiçekliğe baktım. Bu türler zaten çok gelmiyor.Geldi mi de hemen kapılıyor valla.Gözüm çiçekçilerde bu aralar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Güler hanım çok mahçup ettiniz beni ![]() Çok teşekkür ederim, harikalar.....Hatta biri çiçeği üstünde geldi, çok sağolun... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Ne güzel açmışlar güler hanım maaşallah. Benimkilerdende açanlar oldu ama birkaçını göremedim bile akşam eve gidince kapanmış oluyorlar, hafta sonuna kadarda soldu çoğu zaten. Neyse ki renkleri hakkında bir fikrim oldu ) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunun dışında çiçek açan iki kaktüsüm daha var, galeriye ekledim. Siğer kaktüslerimle yanyana balkondalar. Çiçek konusundaki gözlemim, akşam kapanıyorlar. Bulutlu havada da açmıyorlar, sadece güneşe gösteriyorlar güzelliklerini ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Elinde Bu Kaktüsten Olan Var Mı ?
[ATTACH] [/ATTACH]Hoodia Gordini |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Zeonka çok teşekkür ederim size ![]() Mahçup ettiniz beni.... harika süt ağaçlarım oldu ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-03-2007
|
Güle güle büyüt ataser. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Kagan ve Sayın Günsu sizlere de çok teşekkür ederim... Yaşasın kaktüs kardeşliği ![]() biraz rahatsızım iyileşince bende başlayacağı paylaşımlara ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Demekki elinize geçti minikler, bende alıp almadığınızı merak ediyordum Güle güle büyütün ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüs kardeşliği merhaba, yeni kaktüs çiçekleri açmaya başladı ama o kadar çok başlık var ki hepimiz ayrı ayrı yerlere kaktüs resimlerimizi eklemeye başladık. Bence yine bu başlıkta toplansak iyi olacak. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Sevgili arkadaşlarım.. Azıcık sıkışıp şu kulunuza da bir yer açar mısınız? Oturmak şart değil, ayakta da giderim..Yeter ki kardeşlerinizden biri olarak kabul edin beni de.. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Teşekkür ederim cemo.. Azıcık ilişeyim o zaman.. ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Kardeşliğe kabul edilmem için bu garipler yeterli olur mu acaba?Üstlerindeki kuru çiçeklere aldırmayın.Hiç hoşlanmıyorum ama hanımın hoşuna gidiyor diye ellemiyorum.Bir de adlarını öğrenebilirsem harika olur. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Alıntı:
|