![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sembe size katılıyorum.Allah işlerini rast getirsin.Benimde hiç yoktu 2 tane oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bundan bulmak lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Doğal yaşam tutkunu
Giriş Tarihi: 25-08-2007
|
Sevgili Sempe Bu kadar kaktüse siz yanlız mı bakıyorsunuz? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Bütün çiçeklerime yalnız bakıyorum. Biraz zor oluyor tabi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Doğal yaşam tutkunu
|
Çok zor olmalı. Sizi kutluyorum. Bir yardımcı bulmalısınız. Eşinizin katkıda bulunmamasına şaştım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Doğal yaşam tutkunu
|
Kapalı bir sera oluşturursanız bahçede daha verimli olabilir. Benim Antalya' da böyle bir kapalı yerim var. Özellikle kışın bakım çok daha kolaylaşıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Doğal yaşam tutkunu
|
Bazı çiçekler serada gerçekten şaşılacak şekilde gelişip güzelleşiyor. Ama ısı ve nem düzeyi devamlı kontrol edilmeli. Bazı komşularım naylon ve benzeri materyallerden kullanarak oluşturdular.Pek verimli olmadı. Biraz masraflı ama cam ve pvc olmalı. Benim daha ziyade eşim ilgilendiği için bu kadar biliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
Üçüncü sıradaki lithops değil ve de Koçtaş'tan alındı. Heyecanla araya karışmış. Düzeltir özür dilerim... Bugün de Taner Bey paketimi kargoya verdi, yarın onlara kavuşacağım. Yine bir sürü saksıya ihtiyacım var, ne güzellll ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
Benimkilerde yola çıktı Taner beyden gene ![]() bende elimdekileri yayınlayayım bir ara ama bendekiler çok farklı bir başlık yapayım bari ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
|
Benimkilerde hep lithops, paylaşabileceğimiz türlerden bir sonraki siparişlerimde isteyeceğim. aslında hep bir olup Taner beye yardım ederek elindeki envanteri ortaya çıkarsak da herkes faydalansa en güzeli olacak galiba. Hala çok acemiyiz, ve malesef elimizdeki türleri bile tanımakta zorlanıyoruz. Bence yeni bir başlık açarak elimizde olan türlerin isimlerini ve mümkünse hem bizdeki hemde orjinal veritabanındaki resimlerini koyarak bundan sonraki araştırmalar ve satın almalar için bir katalog hazırlamalıyız. Dar bir grup olsa da bir kaçımız birbirinde neler var biliyor ama bence bu yeterli değil, önce elimizdekileri tanıtıp daha sonra da çok hoşumuza giden türleri ortaya koyarsak sanırım gene zevkli ve biraz daha öğretici olacaktır. p.s: bende 9 tane istedim ![]() ![]() nereye koyacaz biz bunları yaaaaaaaaaa alırken iyi de muhafazası ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
|
Ben sukkulentleri de çok merak ediyorum, Taner Bey yakında fotoğraflı servis verebileceğini müjdeledi. Bence o da bu kadar meraklı ve hevesli karşısında daha organize çalışacak. Bu seralar niçin hep Ege ve Akdeniz'de sanki? Ben geze geze seçmeyi çok isterdim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
Coyote çok iyi oldu bu. Özellikle Senecio rowleyanus benim çok beğenip de adını bilmediğim bir türdü. Adromischus cooperii'ye de bayıldım. Dediğim gibi ben sukkulentleri daha bir tutkuyla seviyorum, büyüdüklerine daha kolay tanık olduğumdan ve etli yapraklarından herhalde. Taner Bey'de başka hangi türler var yazdı mı size? Bunlardan ben de hemen sipariş vereceğim (deliriyorum sanırım) ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-07-2007
|
Beni de kardeşliğinize kabul edebilir misiniz acaba
Beni de kardeşliğinize kabul edebilir misiniz acaba. ![]() Bende elimde olan tüm çiçeklerden çelikleyip paylaşmaya çalışırım. Ve benimle kaktüslerini paylaşmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim. Benim kaktüsüm henüz küçücük bulunduğum çevrede sadece bir tane kaktüs edinebildim. Çeşitliliği arttırmayı çok istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|