![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu boruda değişik renkte ve yapıda olan diğer marullarım var. Bunları sisteme geç aldığımdan henüz büyümediler. Bu marullar büyüdükten sonra, sistemi (Boruların yapısını& dizilişini) değiştireceğim. Boru arasını biraz kısaltırsam, sanırım görsel olarak daha güzel görülecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Ellerine sağlık, gerçekten çok güzel görünüyorlar. Kahyanur gibi sizde mavi boncuk bağlayın bir taraflarına. ![]() ![]() Tohumdan akan su kültürüne konulacak hale gelene kadar fidenin kaç güne ihtiyacı var. 25 günü karşılıyor mu? Dönüşümlü olarak değiştirmek için? Düzenleyen Sarıcan : 14-01-2009 saat 17:06 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2008
|
Boncuk yoksa göndereyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-03-2007
|
Sn envor tebrik ederim çok güzel gözüküyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |
Ağaç Dostu
|
Valla boncuk yok, ama şöyle kocaman bir nazarlık takmak lazım (Nasıl bir göz değmişse ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun, dıştan sera toplu görüntüsü nasıl? İçten sanki içeri bir hayvan girip dağıtmışa benziyor. Çevre naylon örtüler yerinde gibi. Üstüne mi çöktü? Bari toplayıp düzene koyup değerlendirin yazık olur. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
Büyük geçmiş olsun. Ama seranın ana gövdesi sağlamsa 10-15 günde toparlarsınız siz. Epeyce fide var yinede. Kavanozdaki domatesler bana gönderdiklerinizle kardeş olanlar mı? İklim ve güneşin etkisi ile kısa zamanda toparlanır gibi geliyor bana. Arayı soğutmayın bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Sn envor ölüsü yeter maşallah en alttaki yeşillik çok harika moralinizi bozmayın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2008
|
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Merhaba, Sayın envor gerçekten çok geçmiş olsun, bu güzelim çalışmayı yarıda bıraktıranları da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Gerçekten güzel ve insanı içine çeken bir çalışma sunmuşsunuz. Düzenleyen madartemis : 24-02-2009 saat 23:33 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Alıntı:
![]() Yeni Projelerinizi ne zaman göreceğiz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2008
|
Sn.Envor ; Çok geçmiş olsun ne yazıkki bizde fırtınadan hakkımıza düşeni aldık .Kaybımız çok yinede yılmak yok yola devam.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
Sayın envor geçmiş olsun üzüldüm ama daha güzellerini yapacagına eminim saygılar sin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() 28 / Mart / 2009 - Cumartesi ![]() ![]() Marul fidelerinin durumu iyi değildi, başka fide de bulma lüksümüz de yoktu, sonuç resimde görüldüğü gibi ![]() Düzenleyen envor : 01-03-2010 saat 21:24 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Sayın envor bana diyordun katliyamcı diye ama galiba sende banamı özendin naptın yaw bu marullara ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
Sevincimi kursagımda bıraktıgın için teşekkür eder gözlerinden öpmeyim boşver, bide sen yanlış yapıversen ne olur. red robinlerim çimlensin resimlerini çekiyimde nasıl çimlendirilirmiş gör sonrada akvaryum a akan su kültürü yapacagım malum bizim buralarda daha fide çıkmadı geçen pazar sordum adamlar daha tohumu bile dikmemiş o yüzden bu sene geç başlıyacagım seracı bana çimlendirme yapmak için finlandiya torfu diye çok ince bi torf satdı ama bilmem ne kadar iyidir vermikulit aradım ama ankarada imkansız gibi bişey senin anlıyacagın bu yoklukta ne savaşlar veriyorum sende tabi bir elin vermikulit de bir elin perlit de cocobit i söylemiyorum bile çok mu acıklı oldu yaw ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-11-2008
|
Sayın Envor becerebilirsem bugün beceremezsem yarın kargon yola çıkacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
evet sanırım çimlendirme için ideal 2 gün önce finlandiya torf u bulunan saksının içine bir tane kumkuat çekirdegi dikmiştim dün akşam bi baktım çıkmış bu akşam biraz biber ekecegim bakalım onlarda hızlı çıkacakmı gelişimleri nasıl olacak sonucu yazarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|