agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni177Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 05-01-2010, 17:32   #11
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sarıcan Mesajı Göster
Günaydın Sn. ahmetsur ve Sn. derinname,

Sabah sabah beni güldürdünüz, iyi dileklerinizi ve cennete gönderme dileklerinizi arkadaşlarıma ileteceğim. Bu yaşta pek gitmek isteyeceklerini zannetmiyorum ama benim asıl kafama takılan sizin durumunuz.

Bu kadar garanti konuştuğunuza göre vardır bir bildiğiniz. Rezervasyon garanti zannederim. Bende rica edebilir miyim? Kudret Bey ve sevgili Envor' un cennete gidebileceklerini bende tahmin ediyorum ama siz oraya gitmeyi nasıl garantiye aldınız. "Sizleri orada görmezsem mümkün değil kabul etmem." diyebildiğinize göre sizin yeriniz hazır herhalde. Bende isterim, bana da bir yer ayırtın lütfen.

Tabii ki yukarda yazdıklarımın hepsi şaka. Sevgili ahmetsur duygularını o kadar saf ve temiz dile getiriyorki takılmadan edemedim. Aramıza katıldığı günden beri bütün forum sayfalarını aynı temiz duygularla okuduğunu gözlemliyorum. Sn. ahmetsur cennetlikler kervanına hoş geldin, haydi sende bir ucundan başla şu işede senin resimleri de paylaşalım artık. Sevgiyle kalın.
sabahın üçünde sadece şükranlarımı iletmek istemiştim...
sizler de sevgiyle kalın.

derinname Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025