View Single Post
Eski 10-12-2009, 15:44   #673
ahmetshur
Ağaç Dostu

ahmetshur's Avatar

Giriş Tarihi: 21-04-2008
Ne güzel gidiyordu. Hani çok beğenerek ve dalarak okuduğunuz bir roman olurda hiç bitmessin diye dau edersiniz ya, hani çok güzel bir filmi seyreder de keşke bu film biraz daha devam etseydi diye kendi kendinize söylenirsiniz ya. İşte bugün bana da öyle oldu. Aslında epey bir zamandır dünyanın en güzel sitesine üyeyim, ama bu konuyu bu sabah fark ettim. Ve size şunu itiraf ediyorum. Ben bir esnaf olarak belkide yıllardır saat 7 de kepenklerimi açarım. Ve ufak tefek temizliğimi yaptıktan sonra ilk iş olarak bilgisayarımın başına oturur, tek tek gazeteleri okumaya başlardım. Ama bugün bizde güneş çoktan batmış ve ben daha bu sayfayı ancak bitirebildim. Daha gazetelere de bakmadım. Bu konu anca bu kadar güzel analtılır diyorum. Bunun için, keşke hiç bitmesseydi diyorum.
Son söz olarak emeği geçen bütün arkadaşlar ve özellikle envor ile kudret hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kendi adıma sizin için ne desem az olur diye düşünüyorum. Kesin cennettlik insanlarsınız. Ve hakkaten sizleri orda görmessem mümkün değil kabul etmem........

ahmetshur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön