![]() |
|
![]() |
#16 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2007
|
pH 6,84 Ec (iletkenlik ) 0,732 milisimens 20 derecede Magnezyum 44,74 mg / litre Sülfat Kalsiyum 126,4 miligram / litre Nitrat 7,4 miligram / litre Potasyum 7,5 miligram / litre Fosfor Demir 349,7 mikrogram / litre Bor 715,5 miligram / litre Mangan 155,8 mikrogram / litre Çinko 114,9 mikrogram / litre Bakır tespit edilemedi Sodyum 20,05 miligram / litre Molibden Merhaba, yukarıda yazanlar içtiğimiz ve kullandığımız pınardan alınan suyun yaptırdığım analiz sonuçlarıdır. Şimdi ben bu suyu kullanıp 20 -20 - 20 gübreyle bitkilerimi beslesem hiç magnezyum, hiç bor, hiç çinko vermedim mi demeliyim? Siz kullandığınız suyun tahlilini yaptırdınızmı? Neyi tartışıyoruz anlayamıyorum. Siz birşeyler ürettiğinizi sanıp tamam oldu diyebilirsiniz. Başta sayın Kudret hocam olmak üzere birçok kişi bunun nasıl olması gerektiğini anlatıyor, asıl işin bilinmesi gereken yönü bence bu. Topraksız tarımla ilgili bana bölgemde yardımcı olabilecek kişiler aradım bulamadım. Bir arkadaşım antalyada bir tanıdığı olduğunu , görüştürebileceğini söyledi. Bense o işin profösörüdür bana lise düzeyinde ders verecek hoca lazım dedim. Eee herkesin seviyesi farklı farklı. |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
amatörler topraksız tarım |
|
|