![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
SERABEKÇİSİ test sürüşü çalışmaları bugünde devam etti ufak tefek aksaklıklara sağolsun kudret bey hemen cevap verdi besin sülosyonu tankı bildiğiniz gibi hava ile çalışıyor biraz acemelik biraz heycan hava hortumunu tam takamamız ,,,? sanki düzenszilik gördüm !hemen telofona kudret beyi aradım sağ olsun arıza tespitini telofonla giderdi sabun köpük testini söyledi ,benim hortumu gevşek bağlalamdan kaynaklı bir sorundu ![]() Arkadaşlar özelden yazmış neden serabekçisi diye bildiğniz gibi uzun süreden beri otamasyon sistemlerini inceliyordum fiyat dahada önemlisi karışık sistemler olduğnu gördüm ![]() SERABEKÇİSİ: paket proğram diyoruz ya sistem kendi kendine yaşıyor siz besini hazırlayın, suyu şebekeye(benim tankın içine montaj yaptığım sistem), fişi pirize takın sirkilasyon sisteminizde yağni devir daimde sorun yoksa sadece kontrol,,,birde zararlıyla mücadele edin yeter benim gibi yarı teknik meslek lisesi birisi için basit fakat sürekli sistemin bu olduğna karar verdim teknik destek, yedek parça, gübre kiti 7/24 desek abartımı olur kudret bey formda sürekli olan kişi bunu yazmayacaktım ama kudret bey af buyursun bir kaç sene önce serabekçisini alamaya karar verdim kudret beyle anlaştık hatta ücretinide verdim daha sonra benim ev işin içine girince vaz geçtim sağolsun kudret bey beni mahçup etti paranın tamamını geri verdi ![]() ben serabekçinin arkasındayım!!! deyip helallaştık bu olay beni derinden üzüşmüştü ama sağ olsun çok azimli ama kırılgan deyil ![]() ![]() kudret beyden ricamız bence ortak bir rica A dan Z TOPRAKSIZ tarım kitabını biran önce baskıya girmesini istiyoruz ![]() |
|
|
|
|
|