![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2009
|
Teşekkürler, sayın İdris Şenol. Birinci videodaki boru parçaları sıkı geçme görünüyor. Bu ve Dutch Bucket sisteminde kova içinde kullanmak için de çok uygun. Bu tip borulardan Türkiye'de var mı acaba? İnternette göremedim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
normal 1/2 pilastik boru ve parçaları nalbur **** inaşaat mlzemesi satan firmalarda bulabilirsin hatta 40..50tl civarında sıcak boru yapıştırma kaynak makinası bulabilirsin evliyadeleik kullanılır ,ben geçen sene aldım tüm mahalle benden makinayı alıp ufaktefek pılastik kaynak işlerini yapıyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-05-2016
|
Bu ph ve ec metreden ben de aldım ama kalibre etmedim yanında azıcık bir ıslak mendil büyüklüğünde sıvı göndermişler netten baktım video vs izledim ama sanırım çok birşey anlamadım. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
kalibrasyon moduna geçin önce 4 sülosyon. 4 çözeltideki yanıp sönecek sabitlenecek 7 çözeltiyi isyeteyecek işlem sonuda 5 ph çözeltiyi gösteriyorsa normal kalibre olmuş yanlız bu arada ph propları yumuşak kaıt mendille hafif hafih silip öyle çözletiye daldırın durmadan kalibre etmeye gerek yok test için arada bir 5 ph çözeltiye daldırıp sapma varmı yokmu kontrol edin ph metreniniz otomatik deyilse aynı işlemleri siz tornavidayla kendiniz yapın önce 4 çözeltiyi koyup 4 deyerde 3 dakka beklesin kendiniz ayarı oynatıp 4 e getirin daha sonra 7 çözletiyi koyup bir süre bekleyip 7 ph sabitlenince aynı şekilde tornavidayla sabitleyin işlemler bitince 5 gösteren ph sıvısı+...- 5 sapma olabilir 5 00 5 05 gibi rakmaları gösteriyorsa kalibre tamam .................................................. ..................marul tabiat http://www.agaclar.net/forum/evde-to...2-3.htmçalışma .............................................. http://www.agaclar.net/forum/topraks...m/33826-17.htm Mono Amonyum Fosfat kısaca MAP gübresi, Kalsiyum ve Magnezyum içerikli gübreler haricinde her gübre ile karışabilir. İçeriği % 12 Azot, %61 Fosfat penta oksit içerir. Di Amonyum Fosfat kısaca DAP gübresi, içerik olarak % 18 Azot, % 46 Fosfat penta oksit içerir. Dolayısı ile yüzde miktarları değişiktir. A TANKINA Kalsiyum içerikli, nitrat içerikli olanlar, demir B TANKINA Magnezyum içerikli, Sülfat içerikli ve iz elementler Gübrelerin birbiri ile karışabilmesi için düzenlenmiş tablo buradan incelenebilir. Gübrelerin Birbirleriyle Karışım Tablosu - LabEN® .................................................. ......................... derlemeler Domates için: N 215 P 31 K 341 ------ Ca 170 Mg 48 S 120 ----- Fe 0.85 Mn 0.55 Zn 0.33 B 0.33 Cu 0.048 Mo 0.048 -------------------------EC 2.30 Düzenleyen idris şenol : 21-06-2016 saat 17:52 |
|
|
|
|
![]() |
|
|