![]() |
|
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-08-2013
|
Tablomuzun Açıklaması : - Yukarıdaki tablomuz Domates Formülü ile ilgili. (3. Evre) - 250 Litre için hesap yapıldı. - Mikro Elementler 1 litre su içerisine gram olarak konularak hesaplandı. 1 ml de bulunan gram, istenen grama ayarlandı. - Bunu konsantre haline getirmeyi düşünüyorum. Şöyle ki 5 er litrelik A ve B pet şişelere eriteceğim bu miktarları. Oranlayarak da kullanacağım. A şişesine : Kalsiyum Nitrat + Potasyum Nitrat ve Demir girecek B Şişesine : Magnezyum Sülfat + Pot. mono Fosfat + mikro elementler 5 er litrelik pet şişe su aldım. Kafama takılan PH 7.8 yazıyor etiketinde. Bilen arkadaşlara birkaç sorum olacak. 1- Bu suyun PH'ını gübreleri eritmeden düşürecek miyim? 2- Yoksa tüm karışımlar yapıldıktan sonra mı PH ölçülecek? 3- A ve B şişelerine konulan kimyasallar doğru mu? Bunu Hydrobody programından baktım. (Hesaplamaları kendim yaptım )4- Aldığım demir EDDHA nın kutusunda, %6 demir olduğunu yazıyor. Bu 1 kg'lık kutuda 6 gram demir olduğu anlamına mı geliyor? Düzenleyen leventali : 11-02-2014 saat 02:46 Neden: eksik bilgi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|