![]() |
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Madem açtın .Söyleyeyim . Kahveye biz göz at.Bak bakalım , tartışmadan hemen önce ben neler yazmışım . Ve cevap gelmiş mi ? Ve o konu hemen nasıl kapatılıp konu başka yere kaymış. Hem de mizahi bir yaklaşımla neler söylemişim . Bir oku bakalım ne anlıyacaksın . Sen zeki ve pkitik geçmişi olan bir arkadaşımsın . Oradan başka bir bakış açısı göreceğinden eminim . Ben, az evvel sorduğun sorudan, zaten bunu anladığını ve irdelediğini , ne kadar doğru veya değil diye test ettiğini sezdim ( doğru da olsa yanlış da olsa önemli değil ) Bu yüzden Kendi saksımızı kendimiz yapmamızı , hatta işi daha ileri götürerek , Bu saksının daha önce yapılanlaran daha ileri olması gerektiğini , falan bahs etmiştim . Biten saksının içine bir de besin kiti koyarız demiştim . Ama bu sözlerim nasıl anlaşıldı ? Biliyosun . Şimdi istersen aynı konuyu tekrar kaşımayalım . Ve Bu isteğinde samimi olduğunu biliyorum . Dediğim gibi başka bir yerde ne biliyorsam anlatmaya hazırım . Aman yeni bir tartışma başlatmayalım . ![]() |
|
|
|
| Etiketler |
| topraksız tarım |
|
|