Ben çok resim çekemedim . Tabiri caiz ise hayran hayran izlemekten resim çekmek çoğu zaman aklıma gelmedi.
Ama Kudret ve Şansal Ağabeyler bol bol resim çektiler. Zannederim yakında yayınlarlar.
Kudret ağabey daha önce yayınlar da şansal ağabey ancak fethiyeye gittikten sonra yayınlar.
Levntali , Çok güzel seyrine doyum olmayan görüntüler var . Fakat ürün ve fiat konusunda bize hitap eden firma var desem yanlış olur.
Genellikle yabancı firmalar, ve fiat sorunca mesela italya teslimi birim fiat veriyorlar.
Tabii bu fiatlar ithalatçıda kontenyer bazında oluyor. Ve Bu şekil bize , pardon bana uygun değil.
Mesela pomza için konuştuğumuz , 3-4 firmadan sadece biri fiat verdi .
Ne kadar almayı düşünüyorsunuz diyince , göndereyim hediyemiz olsun , sadece kargo ücretini biz ödeyemeyiz dedi. Utandık mı ? Asla .
Biz mütavazi amatörleriz . Onlar ise Ürünlerini Türkiye'de satacak büyük tüccar veya büyük tüketici arıyor.
Fakat pomzada galiba doğru ürün temin edebilecek bir bilgi aldık . Konyadan bir firma , YOKSA KAYSERİMİYDİ ,

Metre kübü 50 tl gibi bir fiat söyledi.
Önemli olan istediğim boyutta bir ürün .
Tabii bu benim şahsi düşüncem , ve benim yapmayı düşündüğüm sistem için geçerli boyutlar. Yukarıda o boyutlar resimde görülüyor.
İşte böyle.