![]() |
BAHARA MERHABA KAMPANYASI 2 (Yoğun İstek Üzerine)
02 Nısan 2013 Salı 23.59 a kadar vereceginiz tum siparislerde ilk 5 urun 2.50 TL/poset. 6. urunden itibaren 2.25TL/poset. "Red Robin" ve "Purple Calabash" 3.5 TL... İlginize şimdiden teşekkürler. |
merhaba ben birer tane
Parisian Pickling "Cucumis Sativus" SAL-TUR-02 GOLDEN WAX (ÜRÜN KODU:TFAS-SAR-01) Early Jalapeno (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-02) Purple Russia (Pembe Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-07) Black Prince (Siyah Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-02) Washington Cherry (Kırmızı Çeri Domatesi, Erkenci) istiyorum ne kadar tutuyor acaba |
ben kargoyu biz veriyoruz sanarak sadece tohum ücretini eft yaptım 15 tl . kargoyu da size ödüyorsak onu da sabahtan size eft yaparım. adresiimi özelden size yazdım
|
Sayın emre82,
Siparişinizi not ettim. Tekrar ödeme yapmanıza gerek yok. Özel kargo ile de gönderebilirim. Kapıda ödeme yaparsınız. Bana seçiminizi bildirin lütfen. İlginize teşekkürler. |
peki o zaman kapıda öderim. çok teşekkürler
|
Yeni Gelen Tohumlar
2 Eklenti(ler)
TATLI BİBER TOHUMU
8. SPANISH MAMMOTH (Ürün Kodu: BIB-TAT-08) İri çarliston biber... Rengi olgunlaştıkça yeşilden kırmızıya döner. Boyu 20 cm'i bulabilir. Kızartmalar, dolmalar ve salatalar için ideal bir tatlı biber türüdür. Büyük saksılarda da yetiştirilebilir. Verimlidir ve hastalıklara karşı dayanaıklıdır. Olgunlaşma süresi 80 gün Eklenti 384398 Eklenti 384399 |
Değerli arkadaşlar,
Bahar kampanyası 2 sona ermiştir. İlginize tekrar çok teşekkürler. |
tohumlarım geldi özenle paketlenmiş tohumlar için ayrıca hediye tohumlar için teşekkürler.
|
Sayın fındıkçı74,
Ben ilginize teşekkür ederim. Bol hasatlar.... |
Sayin Douglas Fir hala sipariş verebilirmiyiz elinizde tohum varmı?
|
Sayin bera hx,
Elimde tohum var. 1. sayfadaki envanter gunceldir. Yine de siparisinize gore teyid ederim. Ilginize cok tesekkurler. |
merhabalar.. elinizde Çanakkale domatesi dediğimiz domatesin tohumundan mevcurt mu?
|
Sayin seldanin,
O cesit benim tohum envanterimde maalesef yok. Tum envanteri 1. sayfada bulabilirsiniz. Ilginize cok tesekkurler. |
Kolay Gelsin;
DOM-KIR-03 "Brandy Wine Red" DOM-ÇER-02 "Brown Berry" DOM-MOR-01 "Black Krim" DOM-MOR-02 "Black Prince" DOM-MOR-04 "Japanese Black Trifle" DOM-MOR-06 "Purple Calabash" DOM-MOR-07 "Purple Russia" DOM-MOR-08 "Black Early" DOM-MOR-09 "Carbon" DOM-MOR-10 "Black From Tula" mevcut olup olmadıklarını ve ücret bilgisini rica edebilirmiyim. |
Sayın Mustafa Abdal,
İstediğiniz bilgileri özel mesaj ile size ilettim. İlginize çok teşekkürler. |
Merhaba
Tohumlar tek seferlik tohumlar mı yoksa çekirdekten tekrar yetiştirilebilirmi |
Sayin ggne,
Tohumlarimin tamami ertesi senelere aktarilabilinen geleneksel tohumlardir. Ilginize tesekkurler. |
Tekrar merhaba;
Listeyi aşağıdaki gibi sonlandırdım, bugün ödeme yapıyorum kolay gelsin. DOM-ÇER-02 "Brown Berry" DOM-MOR-01 "Black Krim" DOM-MOR-04 "Japanese Black Trifle" DOM-MOR-06 "Purple Calabash" DOM-MOR-08 "Black Early" DOM-MOR-10 "Black From Tula" |
Sayin Mustafa Abdal,
Siparisinizi not ettim. Ilginize tesekkurler. |
iyi günler douglas fir.
siparişler kaç günde elimizde olabilr . hemen kargoluyor musunuz. bir de başka salatalık çeşidiniz ve tere roka gibi yeşillik satışınız mevcut mu |
Red Robin" "Solanum Lycopersicum" DOM-ÇER-09
Money Maker" "Solanum Lycopersicum" DOM-KIR-10 Principe Borghose" "Solanum Lycopersicum" DOM-KIR-15 Siberian" "Solanum Lycopersicum" DOM-KIR-21 Sub-Arctic Plenty DOM-KIR-23 Pantano Romanesco" "Solanum Lycopersicum" DOM-KIR-26 bunları sipariş etmek istiyorum. |
Merhaba. Benim de bir kaç siparişim olacak;
DOM-ÇIZ-08 DOM-CIZ-09 DOM-KIR-09 DOM-KIR-15 DOM-MOR-02 DOM-MOR-07 DOM-YEŞ-02 BIB-ACI-02 BIB-ACI-03 BIB-TAT-04 KAV-SAR-01 KAR-KIR-01 Eğer hediye tohum gönderme şansınız olursa tercihimi salatalık tohumundan yana kullanmak isterim. Tutar bilgisini kargo dahil özel mesaj atarsanız ödemeyi yapabilirim. |
Sayin casperia ve Metulen,
Gerekli bilgileri ozel mesaj ile sizlere ilettim. Ilginize cok tesekkurler. |
Hızlı ve problemsiz ulaştı, ilginize teşekkürler.
|
Sayın Abdal,
Ekim zamanına kadar tohumları serin, kuru ve karanlık bir yerde saklayın lütfen. Bol hasatlar... |
Alıntı:
|
Sayın metulen,
Tohumları yarın size kargoluyoruz. İlginize teşekkürler. |
hocam kapıda ödemeli yolluyormusunuz
|
ayrıca bu yıl bahar kampanyası yok mu :)
|
Purple Calabash
Purple Calabash (Mor Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-06)
Bu üründen 3 paket almak isitiyorum. Ürün elinizde var mı ve paket fiyatı 5 TL midir? Özel mailimden yazabilirsiniz Kolay gelsin |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025