![]() |
Merhaba,
Fiyat için bilginizi rica ederim. DOM-KIR-19 DOM-KIR-20 DOM-KIR-26 DOM-KIR-16 DOM-KIR-17 DOM-MOR-07 Teşekkürler |
Sayin isubay,
Gerekli bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler... |
Merhaba ,
DOM-ÇER-06 DOM-ÇER-07 DOM-ÇER-11 DOM-KIR-10 DOM-KIR-18 DOM-KIR-22 BIB-TAT-02 Hepsinden 2 paket için fiyat bilgisi rica ederim. Ayrıca Ankara içinde elden almak için adresinizi paylaşmanızı rica ederim. Teşekkürler. |
Sayin borasagir,
Sayın Douglas Fir ,
Tohumlarımı bugün elden aldım. Hediyeler için de ayrıca teşekkür ederim. |
Sayin borasagir,
Rica ederim. Bol hasatlar. "Domates Tohumu Cimlendirme" basliginda da yazilarinizi gordum. Ben de birseyler paylasmaya calisacagim. Ilginize cok tesekkurler. |
merhaba, fasulye tohumlarınızın ikisinden de 2 şer paket almak istiyorum.
saygılarımla |
Sayin Fatih G.,
Sayin sademekan,
Sayin sademekan,
Bol hasatlar... |
Sayın Douglas Fir,
Balkonda yetiştirmek amacı ile aşağıda belirtmiş olduğum ürün grupları hakkında fiyat teklifi almak istiyorum. Ayrıca, Listemde seçilen ürünler ile ilgili saksı ve maksimum 4 saat direk güneş gören balkonuma uymayacak ürünler var ise bildirmenizi rica ederim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. DOM-ÇER-04 DOM-ÇER-09 DOM-ÇER-10 DOM-ÇER-14 DOM-ÇIZ-07 DOM-KIR-09 DOM-KIR-23 BIB-TAT-02 BIB-TAT-05 BIB-ACI-01 SAL-SOF-03 SAL-TUR-01 BIB-TAT-08 Saksı kaç litrelik olmalı ? |
Sayin Kaanarda,
Tatil dolayisiyla bu aralarda sitede aktif degildim. Gec cevabim icin kusura bakmayin. Gerekli bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler... |
HAV- SAR-01 5. HAV-TUR-01 2.
ISP-01 5. birer poşet fiyatlarını öğrenebilirimiyim iyi günler Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Sayin murat yuksel,
Her birinin poset fiyati 3.5 TL'dir. Ilginize cok tesekkurler. |
2 Eklenti(ler)
hasatımızın küçük bir kaç örnek.
|
Sayin hidemirci,
Hasat fotograflarini paylastiginiz icin tesekkur ederim. Bol hasatlar... Afiyet olsun... |
Merhaba, listelediğim tohumlardan sipariş vermek istiyorum. Fiyat bilgisiyle birlikte onay verdiğinizde sipariş verebilirim. (Red Robin Domates stokta varsa eklemek isterim)
DOM-ÇER-11 DOM-ÇER-13 BIB-TAT-03 BIB-TAT-04 BIB-TAT-07 HAV-TUR-01 KIV-KIR-01 MAR-MOR-01 TURP-MOR-01 TFAS-MOR-01 |
Sayin selimkuntay,
Tatil dolayisiyla bu aralar sitede aktif degildim. Gec cevabim icin kusura bakmayin. Gerekli bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler... |
Merhaba, bir sorum olucaktı tohumlarınız hibrit mi yoksa üründen tohum alıp tekrar ekilenlerden mi?
|
Merhaba Aysgl-Bytk,
Sadece ve sadece geleneksel tohumlar satiyorum. Hepsi ertesi seneye aktarilabilir tohumlar. Ilginize cok tesekkurler. |
Merhaba,
Tohumları elden almak için adres bilgisi verebilir misiniz? |
Alıntı:
|
Ben ilginiz icin tesekkur ederim. Sagolun...
|
Merhabalar sayfa güncel mi satışlar devam ediyormu acaba
|
Merhaba yenibey,
Satislar devam ediyor. Bu aralar eksilen ve biten stoklari tamamliyoruz. Istediginiz tohumlar varsa, stokta olup olmadiklarini tekrar kontrol edip size bilgi verebilirim. Ilginize cok tesekkurler. |
DOM-ÇER 02
DOM-ÇER 04 DOM-ÇER 08 DOM-ÇER 15 DOM-ÇER 17 ---------------- DOM-ÇİZ 08 ---------------- DOM-KIR 10 ---------------- DOM-MOR 02 DOM-MOR 03 DOM-MOR 06 DOM-MOR 07 ---------------- DOM-SAR 02 ---------------- DOM-YEŞ 01 DOM-YEŞ 02 ---------------- TOM-MOR 01 Listem bunlar efendim tutarı ne kadar olacak bilgilendirirseniz sevinirim. |
elimde satılık yesil sultani bamya vardır ihtiyacı olanlar ozelden iletişime gecebilir
|
Sayin yenibey,
Alıntı:
|
Ben ilginize cok tesekkur ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025