![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fasulyelerimiz oturak cinsidir. Ilginize tesekkurler. |
Alıntı:
Yeni hasat donemi icin tohumlar Subat ayinda elinide olursa, ay sonu ic mekanda cimlendirmeye baslayabilirsiniz. Ilginize tesekkurler. |
Merhaba
DOM-PEM-01 DOM-KIR-03 DOM-KIR-09 KAR-KIR-01 birer paket alabilir miyim teşekkürler |
Merhaba,
Stoklarimiz guncellendi. Tohum satislari basladi. Ilginize simdiden tesekkur ederim. |
Merhaba
DOM-PEM-01 DOM-KIR-03 DOM-KIR-09 KAR-KIR-01 KAB-BEY-01 birer paket alabilir miyim teşekkürler. 60 tl ödeme yaptım. |
Sayin mukadders,
Ozel mesaj gonderdim size. Ilginze tesekkurler. |
Dostlar,
Siparis verirken lutfen 1. ve 3. sayfadaki guncel stoklara bakarak veriniz. Ilginize tesekkurler. |
Aldığım tohumlar çimlendi büyüttüm bahçeye diktim alacaklar arkadaşlar güvenle alabilir.
|
|
Merhaba
Merhaba yeni üyeyim, kızıma domates sevdiemek istiyorum, çeri domates tohumu ya da fidesi gönderebilir misiniz. Pazardan aldığım fideler çok meyve tutmuyor.
|
Merhaba Denndam,
Ekim mevsimi gecti bu sene. Kis basinda tekrar hatirlatin tohum gonderelim. Domates fidesi yok bende. Ilginize tesekkurler. |
Bu patlıcan tohumu varmı
|
Pat.top.01 tohumu varmı
|
Alıntı:
|
Merhaba Sayin Ulay,
Ozel bir isitmadan bahsetmiyorum. Guvenli bir soba veya elektrikli isitici ile serayi isitabilirsiniz. |
Alıntı:
Bu tohum stoklarda var. Guncel tum stoklari satis sayfamin 1. ve 3. mesajlarinda gorebilirsiniz. Ilginize tesekkurler. |
Merhaba Dostlar,
Lutfen siparislerinizi bu satıs sayfasının 1. ve 3. mesajlarındaki guncel stoklara bakarak veriniz. Urun resimleri ve altındaki notlar sadece bilgi amaclıdır, incelediginiz urun stokta olmayabilir. Tesekkur ederim. |
Merhaba, selamlar
- Dom-Çer 10 - Dom Çer 11 - Dom Çer 07 - Dom Kır 24 - Bib Acı 01 Birer paket almak istiyorum, güncel fiyat ve stok durumunuz hakkında bilgi verirmisiniz |
Sipariş için özel mesaj atıldı. Mesaj kutusuna bakabilirsiniz
|
Merhaba Dostlar,
Lutfen siparislerinizi bu satıs sayfasının 1. ve 3. mesajlarındaki guncel stoklara bakarak veriniz. Urun resimleri ve altındaki notlar sadece bilgi amaclıdır, incelediginiz urun stokta olmayabilir. Satis sayfasinin 1. mesajinda yer alan telefon numarasina siparislerinizi onaylatip verebilirsiniz. Tesekkur ederim. |
Sayin Derqah,
Stoklar hizla degisiyor. Siparisinizi onaylatip 532-641-5400'a verebilirsiniz. Ilginize cok tesekkurler. |
Merhaba,
DOM-CER-02 DOM-KIR-11 DOM-MOR-03 BİBER-ACI-01 PAT-TOP-03 edinmek istiyorum, stokta var gözüküyor. Mesajınızı bekliyorum, teşekkürler iyi akşamlar. |
Alıntı:
Kisa bir sure sayfaya ulasim sorunu nedeniyle talebinize hemen yanit veremedim. Kusura bakmayin lutfen. Siparisiniz gonderildi. |
Merhaba,
Listeler güncel mi acaba, yeni siparişleri ne zaman verebiliriz? |
Merhaba Tohum almak istiyorum ama Tohum cjnslerinin yanında tükendi ibaresi var liste güncel mi acaba
|
Merhaba Dostlar,
Lutfen siparislerinizi bu satıs sayfasının 1. ve 3. mesajlarındaki guncel stoklara bakarak veriniz. Urun resimleri ve altındaki notlar sadece bilgi amaclıdır, incelediginiz urun stokta olmayabilir. Stoklar hizla degisiyor. Siparisinizi onaylatip 532-641-5400 numarali telefondan Soner Bey'e verebilirsiniz. Ilginize cok tesekkurler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025