![]() |
Sayın Douglas fir Merhaba
Sayın Douglas fir Merhaba
DOM-ÇER-09 DOM-ÇER-12 siparişimi hesaplayıp onaylar mısınız. Bildirirseniz ödemeyi posta çeki hesabınıza yarın yapacağım.teşekkürler. |
Sayin sospetto
Bilgileri ozel mesajla size ilettim. Ilginize cok tesekkurler. |
Yeni Gelen Tohumlar
1 Eklenti(ler)
MOR DOMATES TOHUMU
11. Amazon Chocolate (İri Mor Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-11) Ağırlıkları yarım kiloya kadar çıkabilir. Etli ve lezzetlidir. Verimli ve oldukça erkenci bir türdür. Sandviç, salata ve konserveye uygundur. Olgunlaşma Süresi: 70-75 gün. Eklenti 378797 |
Yeni Gelen Tohumlar
1 Eklenti(ler)
SARI DOMATES TOHUMU
9. Pilcer Vesy (İri Sarı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-SAR-09) Sarı renkte iri ve yassı bir domatestir. Anavatanı Rusya'dır. Verimli bir türdür. Sıcağa ve kuraklığa dayanıklıdır. Olgunlaşma süresi: 70-75 gün Eklenti 379478 |
SN DOUGLAS FİR
tohumlarım bu gün geldi,teşekkür ederim,hediye içinde sağolun. umarım hepsini çimlendirebilirim, acaba önce suda bekletsem mi direk torfa diksem mi?hangi yöntemle daha iyi sonuç alırım,malum biber tohumları biraz nazlı oluyor. |
Sayin HANIMELI,
Rica ederim. Bol hasatlar. Biber tohumlarinin kabuklari domatese gore daha kalindir. Ilik suda 12-18 saat kadar bekletmek daha cabuk sonuc almanizi saglayacaktir. Onceki mesajlarimda bulunan tohum cimlendirme adimlarini okursaniz sevinirim. Kolay gelsin. Ilginize tesekkurler. |
BAHARA MERHABA KAMPANYASI
24 MART 2013 Pazar 23.59 a kadar vereceginiz tum siparislerde ilk 5 urun 2.50 TL/poset. 6. urunden itibaren 2.25TL/poset. "Red Robin" ve "Purple Calabash" 3.5 TL... İlginize şimdiden teşekkürler. |
Sayın Douglas Fir,
Brown Berry (Siyah Çeri, Erkenci) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-02) 1 pk. Black From Tula (Mor-Siyah Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-10)1 pk Amazon Chocolate (İri Mor Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-11)1 pk red robin 1 pk purple calabash 1 pk.(bunları bilmiyorum ama kıymetli birşey galiba.) olarak rica ediyorum. Fiyat konusunda bilgi verirseniz teslimat ne şekilde olacak bu bilgileri verirseniz sevinirim. iyi akşamlar. |
Sayın fatitoo,
İstediğiniz bilgileri size ilettim. İlginize çok teşekkürler. |
Yeni Gelen Tohumlar
2 Eklenti(ler)
ACI BİBER TOHUMU
5. Red Mushroom (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-05) Mantara benzer ilgi çekici görüntüsü nedeniyle bu ismi almıştır. Çok acıdır. Kurak iklimlerde acı seviyesi artar. Rengi olgunlaştıkça yeşilden kırmızıya döner. Verimlidir. Taze ya da kurutmalık olarak tüketilir. Olgunşlaşma süresi: 70-75 gün Eklenti 380149 Eklenti 380150 |
Alıntı:
DOM-KIR-23 (SUB.ARC.PLE.) DOM-ÇER-08 (RED PEAR) DOM-ÇER-09 (RED ROBİN) DOM-ÇER-12 (TİMY TİM) DOM-ÇER-13 (TUMBLER) DOM-ÇER-14 (WAS.CHERY) DOM-ÇER-17 (YEL.PEAR) |
Sayın Douglas Fir,
Aşağıdaki tohumların fiyat, teslimat ve ödeme ile ilgili bilgilerini verirseniz sevinirim. Ayrıca saksıda yetiştirebileceğim dolmalık biber ve yine saksı için pembe domates öneriniz varmıdır? İyi satışlar dilerim. Red Robin (Kırmızı, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-09) Sweetie (Salkım Çeri Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-10) Sugar Plum (Kırmızı Salkım Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-11) Tumbler (Kırmızı Çeri Domatesi) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-13) Washington Cherry (Kırmızı Çeri Domatesi) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-14) White Cherry (Beyaz Çeri Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-ÇER-15) Brandy Wine Red (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-03) Purple Calabash (Mor Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-06) Bush Crop (ÜRÜN KODU: SAL-TUR-01) |
Sayın uzox,
İstediğiniz bilgileri özel mesajla size ilettim. İlginize teşekkürler. |
Yeni Gelen Tohumlar
2 Eklenti(ler)
ACI BİBER TOHUMU
6. Filius Blue (ÜRÜN KODU: BIB-ACI-06) Yenilebilen acı süs biberidir. Saksıda yetiştirmeye uygundur. Dekoratif bir görünüme sahiptir. İlk başlarda koyu mavi olan rengi önce kanuniçine sonra kırmızıya dönüşür. Olgunlaşma süresi 70-75 gün. Eklenti 381124 Eklenti 381125 |
sayın douglas fir,
kampanyanızı yeni gördüm, yakalayabildim mi? dom-çiz-07 dom-kır-05 Dom-çer-07 Dom-kır-10 Sal-sof-01 Bib-tat-05 Bib-acı-01 rica ediyorum. son fiyat ve teslim bilgilerini iletirseniz sevinirim. teşekkürler. |
Sayın sorbetroyal,
Siparişnizi not ettim. Mesajınızı attığınızda kampanya devam etmekteydi. Bilgileri özel mesajla size ilettim. İlginize çok teşekkürler. |
Alıntı:
|
Sayın sihirbaz21,
Rica ederim, zevkle.... İlginize teşekkürler. Bol hasatlar.... |
Değerli arkadaşlar,
Bahar kampanyası sona ermiştir. İlginize çok teşekkürler. |
Alıntı:
|
sayın Douglas fir aşağıdaki tohum siparişlerimin kargo dahil tutarlarını verirseniz çok memnun olurum sanırım kampanyayı kaçırdım galiba .Dom-çer-02 Dom-kır-14 dom-kır-16 dom-kır-19 dom-mor-10 dom-pem-02
|
Satış bitti mi? Sağlık olsun ... Geçen sene de gecikmiştim bu sene de..
|
Satislar devam ediyor. Ancak kampanya bitti. Ama siparis verenlerin gonlunu almak icin hediye tohum veriyoruz elbette. Ilginize cok tesekkurler.
Sayin findikci74, Istediginiz bilgileri ozel mesajla size ilettim. Tesekkurler. |
Ben sipariş vermek istiyorum. Antalya / Alanya ilçesinde ikamet ediyorum. Şimdi alsak ve diksek acaba ürün alabilir miyiz?
|
sayın Douglas fir,
tohumların tutarını hesabınıza havale yaptım. teşekkür eder iyi satışlar dilerim. |
Alıntı:
|
Sayin findikci74,
Hepsini not ettim. Ilginize cok tesekkurler. |
Teslimat
Sayın Douglas Fir,
Siparişim elime dün ulaştı. Hediyeniz ve ilginiz için teşekkürler. |
Sayın Douglas Fir,
tohumlar elime ulaştı ilginize teşekkür ederim. |
Sayın Ozgurk ve uzox,
Hepinize bol hasatlar.... İlginize teşekkürler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025