![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2024
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1
|
Merhaba sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Ziraat mühendisiyim şuanda da gastronomide yüksek lisans yapıyorum. Çalışmak istediğim konulardan biri atalık tohumların lezzete olan ilgisi. Bu konu hakkında hangi ürünlerle çalışmak sizce mantıklı olur? Ayrıca bu küçük bir yetiştirme alanına sahibim buradan atalık tohum tedarik edip yüksek lisans tez çalışmamı yapabilir miyim? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,062
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
Şehir: Yalova
Mesajlar: 165
|
Acı kıl biber
Paylaşıma koyduğum acı kıl biber tohumlarını aldığım bitkilerin yakınına -normalde hiç yapmadığım halde, elimde kaldığı için- birkaç kapya biber ekmiş olduğumu hatırladım. Bu nedenle, saflıklarından emin olmak adına kendi aldığım tohumlardan değil paketten çıkan orijinal tohumlardan yollayacağım. Zira kendi aldığım ilk nesil meyveler türü çok güzel temsil etse de seneye çıkacak olan ikinci neslin karışık çıkması kuvvetle muhtemel. Başıma çok geldi, oradan biliyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|