![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
evet bana da sönük geldi biraz, ben de son tohumlarımı ektiğim ama sıcaklardan kavrulup daha yeni ürün vermeye başlayan yürek domatesi tohumu paylaşan olursa sevinirim. Şu saatten sonra tohum alınabilecek olgunluğa erişemeyecekleri belli oldu zira. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Buradan tanıştığım herkese yazdım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
bana da sağolsun sayın Zekoş yazdı, geçen senekini kaçırdığım için üzülmüştüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Sayın yavuz10, paylaşım listenizde enginar tohumu da gördüm talibim ama henüz başlık açmamışsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
çünkü tohumları çıkartmak çok zor, vakit alıyor. Yakında ekleyeceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
|
Ben de sağlık sorunlarımdan dolayı fazla ilgilenemiyorum bu sene. Bahçeye de eskisi gibi bakamadım maalesef. Gene de bir kaç cins olsa da paylaşıma koymaya çalışacağım. Ayrıca elinde SugarPie Pumpkin tatlı balkabağı, Sultani Bamya ve renkli mısır tohumu olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-10-2023
|
Cevabınız için teşekkür ederim 🌸 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Yeni Üye
|
Teşekkür ederim 🌸 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Yeni Üye
|
Merhaba, Ankara için bakla ne zaman ekilir? Bilgisi olan paylaşabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2015
|
arkadaşlar lif kabağı olan varsa paylaşabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-08-2022
|
Beyaz çilek tohumu varsa paylaşabilir misiniz? 2 senedir onu bekliyorum. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
Annemden bir lif kabağı aldım ama henüz olgunlaşmamış, bitki yeşil. Tohumu olgunlaşmamıştır büyük ihtimalle. Görüntü bu... İsterseniz(ya da başka paylaşan çıkmazsa) eklerim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
Merhaba Forumdaki problemden dolayı bir süredir giriş yapamadım çoğu arkadaşta öyle herhalde.Bu yüzden biraz sönük kaldığını düşünüyorum paylaşım etkinliğin Başka bir konu daha vardı ama herkes burdan yazdığı için burdan devam ediyorum,geçen yıl comfrey kökü almıştım ama saksıda bir ihmalime gelerek yaz sıcağında kurudu.Bu yıl etkinlikte bana comfrey kökü için yardım eden olursa çok sevinirim. Düzenleyen devrann : 24-11-2024 saat 19:31 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2020
|
Site üzerinden iletişim sıkıntısı çok oluyor ayrıca çok sık spam mesajları geliyor.Forum ile ilgili bir güncelleme şart bence veya Tohum paylaşım bölümü telegram discord vs. bir sosyal medya uygulamasına taşınsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.Tohumlarla alakalı geri dönütler daha kolay paylaşılır ve sürekli iletişim halinde kalınır.Paylaşımları kaçırma gibi sıkıntılar ortadan kalkar.Zaman zaman sesli toplantılar yapilabilir.Tohum paylaşımı dışında soğanlı bitkiler, fide, fidan, çelik vs. aramızda paylaşabiliriz.Bir güncelleme şart yoksa paylaşımlar azalmaya devam edecek gibi duruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Bu yıl forumdaki sessizlik biraz üzücü geldi bana da. Topluluğumuzun her zaman enerjik ve paylaşımcı ruhuyla öne çıktığını düşünüyorum, ama bu yıl bir şeyler eksik gibi hissettim. Köpük Bahçesi’nin Telegram ya da Discord gibi bir platform önerisi gerçekten mantıklı geldi. Böyle bir ortam, iletişimimizi hızlandırabilir, geri dönüşleri kolaylaştırabilir ve paylaşımları daha görünür hale getirebilir. Hatta fide, çelik, soğanlı bitkiler gibi farklı paylaşımlarla topluluğu çeşitlendirmek çok keyifli olur. ''Sesli toplantılar bile yapabiliriz''; bu topluluk için güzel bir yenilik olabilir diye düşünüyorum. Tabii ki, forumun yıllardır koruduğu düzeni ve tarihi gerçekten çok kıymetli. Ancak bazen, küçük yenilikler bu düzeni daha canlı ve dinamik hale getirebilir. Örneğin, paylaşım döngüsünü daha sürdürülebilir kılmak adına ufak tefek düzenlemeler yapabiliriz. Bu tarz konuları hep birlikte konuşarak güzel fikirler üretmek ve forumun enerjisini yeniden yükseltmek harika olur diye düşünüyorum. Bununla birlikte, topluluğumuzun aktif bir paylaşım döngüsünde olması gerçekten önemli. Etkinliklere katılan herkesin zaman zaman fikirleriyle ya da deneyimleriyle de katkıda bulunması, forumu çok daha canlı bir hale getirebilir. Hepimizin emeklerinin anlam kazandığı, desteklendiği bir topluluk yaratmak için küçük dokunuşların bile büyük etkisi olabilir. Hepimiz bu topluluğun bir parçasıyız ve birlikte hareket ederek çok daha keyifli bir ortam yaratabiliriz. Sizlerin de fikirlerini duymayı çok isterim! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Sayın halcur, paylaşma şansınız olursa sevinirim. Tohumlar yeterli olgunluğa ulaşmışlar gibi duruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-10-2023
|
1 ay içinde denizliye gideceğim bir aksilik olmazsa Lavanta Kekik Dağ kekiği Paylaşabilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
Acaba tohum paylaşım süresini 15 gün kadar uzatsak, fayda sağlayabilir mi? Belki paylaşan sayısı bir kaç kişi bile olsa artar, bu da hem siteye hem de etkinliğe faydalı olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-08-2023
|
Ben de sürenin uzatılması iyi olur diye düşünüyorum. Çok ender zamanlarda düzgün giriş yapabiliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2020
|
Bende yaşatamadım paylaşırsanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-09-2020
|
Civanperçemi paylaştım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Abarttım mı? Düzenleyen halcur : 30-11-2024 saat 18:25 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-04-2008
|
Merhabalar. Herkesin en çok heyecanlandığı, gelmesini adeta iple çektiği bu etkinliğin amacına daha iyi hizmet edebilmesi için uzaltılmasını öneriyorum. Sonuçta tohumların çimlenmesi dönemine daha çok uzun bir süre var( lahana gibi kışlık tohumlara da yazlık amaçlı bahar ekimi yapılabilir). Durum böyleyken acele bir şekilde aktiviteyi sonlandırıp da tohumlara ulaşanlar ellerindeki tohumu 3-4 ay boyunca bekletip de ardından ekeceklerine göre, ama bu zamanlama ile bir sürü kişi tohumsuz kalacağına göre süreyi uzatarak çok sayıda üyemizin etkinliğimizden yararlanmasına yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. Siz değerli forum arkadaşlarımızın da beni destekleyeceği düşüncesindeyim. Yöneticilerimizin dikkate almasını rica ederim. Ayrıca epeyce arkadaşımızın da henüz tanıttıkları tohumlarını paylaşıma koyamadıklarını görüyorum, onlara da ilave bir süre olur, böylece onların açtıkları başlıkta bahsettikleri tohumlar da paylaşıma girebilmiş olur. Ayrıca benim gibi sonbaharda yoğun çalışan kişilerin ellerindeki tohumları paylaşmak için vakit bulamadığı düşüncesindeyim. Eğer imkan olursa ben şahsen önümüzdeki süre içinde elimdeki tohumları ancak yeni paylaşıma koyabilme imkanı bulacağım. İş yoğunluğundan dolayı şu ana kadar fırsat bulamadım. Eğer süreyi uzatırsak, yeni paylaşımlar da yapılabilir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim şimdiden tüm düşünceleriniz ve yorumlarınız için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Takvimin son durumu ile alakalı Forum yöneticisi arkadaşlar bir açıklama yapabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Takvime göre etkinliğin ilk etabını bitirmemiz lazım. Uzatma taleplerini Lojistik ekibiyle görüşmem lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Lojistik Merkezi fonksiyonunu üstlenen Kenger arkadaşımızın da onayı ile tohum talep sürecinin 15 Aralık 2024 günü saat 24:00'e kadar uzatılmasına karar verildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
|
Merhaba Forumda hala sorun devam etmekte bu yüzden talep yapılamamakta. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|