![]() |
2024-2025 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Yazışmalar
Bu yılın etkinliği hayırlı olsun.
|
4.3 Etkinlik Takvimi
|
Hayırlısı olsun inşallah kolay gelsin.
|
Bu sene buralardayım kapıdan kovsaniz bacadan girerim Geçen sene çok üzülmüştüm
|
Herkese hazırlı bol mahsullü bir sene dilerim.
|
Yeni sezon tohum paylaşım etkinliği hayırlı olsun.Herkese bol bereketli bir sezon diliyorum.
|
hayırlı, uğurlu olsun herkese. En sevdiğim-en heyecanlandığım an gelmiş:)
|
Hayırlı olsun. Umarım güzel tohumlar paylaşılır.
|
Hayırlı olsun, geçen yılın kataloglarını inceledim açıklama olmadan dagıtılan tohumlar var, bu yıl hepsinde olsa güzel olur ve benim fikrim tohumların iklim ve su gereksinimlerinidemi paylaşsak artık, mesela susuz yetişen türdür gibi malum ülkecek kuraklık tehlikesi yaşıyoruz çoğu bölgemizde ben bursada su sorunu olmasasa deneme yaptım ama ticari tohumlar ile hiç verim alamadım.
|
Bu senede olmasına çok sevindim
|
Alıntı:
|
Hayırlı olsun.
|
Hayırlı olsun, beklediğimiz an geldi...
|
Alıntı:
|
Her yıl dört gözle beklediğim ancak geçen yıl kaçırdığım etkinlik hayırlı olsun. Bu senekini kaçırmamam için beni haberdar eden sayın Zekoş a sevgilerimi iletiyorum.
|
Su kullanımına etki etki eden bir çok faktör var.
Mesela hava sıcaklığı nem oranı taban suyu yüksekliği. Ankara merkez de mesela sulama yapmazsanız bir hafta 10 güne bahçeniz tertemiz olur. Alıntı:
|
Önceki etkinliklerde paylaşılmasını istediğiniz tohumlar diye bir başlık olurdu. Şimdi bulamadım. O yüzden buradan rica edeyim.
Saflığını mümkün olduğunca korumuş acı kıl biber ve tatlı kıl biber tohumu paylaşan olursa memnun olurum. |
Bi şey eksik diyordum şu sıralar hayatımda, hafiften bi telaş, bi sıkıntı-stres. Başlığı görünce rahatlayıverdim. Bu yıl pek dağıtacak tohum yok ama, maksat kaplumbağa gibi yolum-yönüm-hedefim belli olsun. Yazı - çizi - maddi - manevi katkısı olan herkese teşekkürler...
|
Yılın en önemli ve sabırsızlıkla beklediğim zamanı geldi.
Bu sezon pek çok nedenden önemli başarılarım olamadı. Yeni yer, yeni iklim, hastalıklar sebebi ile ama yine de paylaşılacak çok şey var hayatta. Bu seneki tohum paylasim etkinliği hepimize hayırlı olsun. |
Alıntı:
|
bu yıl kaçırmadım inşallah:)
|
Etkinlik hepimize hayırlı olsun. Acaba takvimi 2 hafta öne çekip yılbaşındaki kargo fiyatı artışından etkilenmesek nasıl olur ?
|
Alıntı:
|
Merhaba. Foruma girerken sürekli bağlantınız özel değil hatası alıyorum gelişmişten devam edip giriyorum fakat bu sefer de yüklediğim resimler gözükmüyor.
Bu konuda ne yapabilirim? Paylaştığım domates resimleri görünüyor mu sizde? |
Alıntı:
|
Alıntı:
ve çok lezzetli isteyen olur belki diye düşündüm |
Birkaç yıl önce prensiplere şöyle bir şey koymuşuz;
Alıntı:
Bu tohumların içinde beğendiğiniz çeşitler varsa, ayrı ayrı tohum alıp, birkaç yıl da stabil hale getirmeniz yetiştiriciliğe katkı olur. |
tamamdır domatesi çıkarıyorum listeden
|
Merhabalar, etkinlik hayırlı olsun. Geçen sene katılamadığım için çok üzülmüştüm. Etkinliği görünce çok sevindim.
|
herkese hayırlı olsun. inşallah kaçırmayız:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025