agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Tohum Paylaşım Etkinliği 2024-2025 (https://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi-2024-2025/)
-   -   2024-2025 Tohum Paylaşım Etkinliği Genel Yazışmalar (https://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi-2024-2025/45843.htm)

Rdvndnc 17-12-2025 09:40

6 sene önce terasta saksıya ekim yapacakken katıldığım etkinliğin bu sene yapılmayacağını bahçe aldıktan sonra öğrenmek üzdü :( elimde tohum yok ancak yardımcı olabileceğim bir konu olursa seve seve yardım edebilirim.

divitsizhokka 22-12-2025 19:29

Cok üzüldüm neredeyse 10 sene önce buradan tohum almış, anneme ve köydekilere hediye etmiştim. Çoğaltsinlar diye. Annem o domates tohumlarıni senelerce övdü. Tekrar yapılmasını çok isterim. Sadece 1 kez katilabildim fakat her sene baktim bu güzel etkinliğe. Çok büyük emeklerle yaydiniz tohumları dört bir yana

naturist 22-12-2025 21:36

Merhabalar, beni de eklerseniz katılmak isterim

drosophila 26-12-2025 10:34

ana sayfadaki aktif kullanıcı sayısının 5-6 satır olduğu zamanları hatırlıyorum. bu sene paylaşım etkinliğinin olmaması üzücü. forumlar sosyal medyanın zaman öldürücülüğüne dayanamadı sanırım. şimdiye kadarki tüm etkinliklerdeki arkadaşların eline sağlık. eşsiz bir organizasyondu.

Figen Hanım 30-12-2025 05:04

Herkese merhabalar,
Bu etkinliği tekrardan canlandırmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum.Ne dersiniz sayın yönetici arkadaşlarımız.

MeyveliTepe 30-12-2025 22:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Figen Hanım (Mesaj 1628962)
Herkese merhabalar,
Bu etkinliği tekrardan canlandırmanın bir yolu olmalı diye düşünüyorum.Ne dersiniz sayın yönetici arkadaşlarımız.

Canlandırmak için ortada can olması lazım ;)

Bu etkinlik, katılmayı düşünenlerin ayda-yılda bir kez foruma girmesiyle yürümez. Hızlı iletişim ve yakın takip ister.

incirli 06-01-2026 11:13

Yapılacak mı etkinlik?
Çoksıkgiremiyorum foruma
Kaçırmayayım

MeyveliTepe 06-01-2026 22:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi incirli (Mesaj 1628972)
Yapılacak mı etkinlik?
Çoksıkgiremiyorum foruma
Kaçırmayayım

Çok sık giremediğiniz için yapılamıyor, onu anlatmaya çalışıyorum. Mesajınızı bugün yazmışsınız, ben de bugün yanıtlıyorum ama bu yanıttan haberdar olma zamanınız büyük ihtimal en erken bir hafta sonra olacak. Bir çok kişi yazdı etkinlik yapalım diye ama hepsinin de durumu aynı. Bu durumdaki bir iletişim ile böyle bir etkinlik yapılabilir mi?

cemilsisik 07-01-2026 08:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe (Mesaj 1628976)
Mesajınızı bugün yazmışsınız, ben de bugün yanıtlıyorum ama bu yanıttan haberdar olma zamanınız büyük ihtimal en erken bir hafta sonra olacak. Bir çok kişi yazdı etkinlik yapalım diye ama hepsinin de durumu aynı. Bu durumdaki bir iletişim ile böyle bir etkinlik yapılabilir mi?

Sn. Meyvelitepe bence konuya çok ılımlı yaklaşmışsınız. Ben daha farklı bir örnek vererek durumun rehavetine biraz daha açıklık getirmek istedim. Tohum dağıtım süreci başlıyor, uzun süreç sonunda bitiyor. Bazı arkadaşlar ''etkinlik bittikten sonra haberim oldu, bilseydim bende tohum talep ederdim'' bile diyor.
Her gün 5 dakikanızı ayıramıyorsanız siteye zaten geriye bir şey kalmıyor:):)

i.sunaz 11-01-2026 13:00

Merhaba bu ayda ekebileceğimiz tojhumlar nelerdir?Teşekkür ederim.

Ugec 11-01-2026 22:24

Forum üye olmadan uzun yıllardır girip takip ettiğim bir yerdir. Telegram grubuyla koordineli olarak çalışırsa iletişim hususunda kolaylık sağlamayacaktır yöneticiler bu hususta çalışırsa sevinirim

evandevan5 12-01-2026 21:54

aa ne telegram grubu mu var lütfen beni alın.

elifaydin 15-01-2026 11:21

Telegram grubu derken?

Ayşe Yılmaz 15-01-2026 17:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ugec (Mesaj 1628985)
Forum üye olmadan uzun yıllardır girip takip ettiğim bir yerdir. Telegram grubuyla koordineli olarak çalışırsa iletişim hususunda kolaylık sağlamayacaktır yöneticiler bu hususta çalışırsa sevinirim

Etkinliğin bu yıl da düzenlenmesine çok sevindim. Zaman adeta bir kronometre aç gibi işliyor; foruma uğramadığınız her saniye, paylaşılacak bir tohumun filizlenme ihtimali biraz daha azalıyor.Tohum paylaşım etkinliği hepimize hayırlı olsun.Emeği geçen herkese teşekkürler, bereketli ve keyifli bir sezon dilerim.

cemilsisik 16-01-2026 07:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Ayşe Yılmaz (Mesaj 1628994)
Etkinliğin bu yıl da düzenlenmesine çok sevindim.Tohum paylaşım etkinliği hepimize hayırlı olsun.Emeği geçen herkese teşekkürler, bereketli ve keyifli bir sezon dilerim.

Nereden aldınız bu haberi? :))

flaneuse 16-01-2026 11:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemilsisik (Mesaj 1628996)
Nereden aldınız bu haberi? :))

Bu başlık altındaki son iletilerden anladığım:

- Bir telegram grubu var (?), öyle herkes bilmiyor (??) ama yoksa da kurulabilir (bir forum için ne derece anlamlı, ayrı bir tartışma konusu...)
- Tohumlarıyla katılmak isteyenler var ancak bir önceki ilgili gönderiye kendi isimlerini ekleyip listeyi güncellemiyorlar; yine de etkinlik olursa katılacaklar, katılabilirler. Evliyalar göreve.
- Bu sene ne ekebileceğini merak edenler, başlığın konusu olmamakla beraber soruyu buraya yazmayı uygun bulmuş çünkü neden olmasın...
- Etkinlik yapılacak, hayırlı olsun (???)

Hasılı, forum da aynı memleket gibi: Niyetler halis, temenniler samimi olsa da herkes fikir sahibi ama kimse kimseyi duymuyor/ dinlemiyor, hal böyle olunca çözüme yönelik ortaklaşa hareket etme iradesi oluşmuyor.

HaticeGüneş 20-01-2026 11:44

Her yıl yapılan tohum paylaşım etkinliğinin devam etmesi çok güzel. İnşallah bu sene ben de katılabilir, yeni çeşitleri deneme şansı bulabilirim.

AlimHakan 23-01-2026 13:25

Tohum etkinliğinin yapılacağına dair bir bilgi yok.Dolayısıyla yanlış bilgi vermemeye dikkat edelim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026