![]() |
Kesinlikle,diğer türlü paylaşım yapmak isteyen katılımcılar yapamamıştı.
|
Yeni etkinliğimiz herkese hayırlı ve bol bereketli olsun.
|
Merhaba
Ben Taleplerime Ekle butonuna bastığımda error veriyor. Talep kayda geçmiyor. Genel bir sorun mu acaba. |
Evet. benim de başıma geliyor.
|
Arkadaşlar benim de iki tane isteğim olacak
1- çikolata sarmaşığı 2- limon otu(melissa değil gerçek limon otu) Paylaşabilir misiniz? |
Arkadaşlar merhaba
Benimde sayın Akça bardak arkadaşımızın 2014 yılında paylaştığı yumurta çeri domates tohumu elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim kolay gelsin. |
Merhabalar. Gönderdiğimiz bilgiler dahilinde ismimizi kontrol edebileceğimiz bir liste bulunuyor mu.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar, paylaştığınız tohumlardan daha önce bir agaclar.net etkinliğinden gelen tohumların, lütfen hangi yıl ve kimden geldiğini de belirtirseniz tohumun geçmiş tarihçesini saptama imkanı olur. Aksi halde geçmişi belirsiz bir tohum oluyor. Tohumu takip etme imkanının muhafazası önemli bir imkan, bunu kaybetmemeliyiz.
|
Alıntı:
|
İyi günler, elimde miktarı az olan bi tohumu forumun müdavimlerine diyerek paylaşıma açma şansım var mı?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Beğen'e basınca veya Taleplerime Ekle ye şöyle bir hata çıkıyor
|
Herkese merhaba geçen yıl 7-8 tane tohum eklemiştim ancak üyeliğim geç olduğu için talep ettiğim tohumların gönderilmeyecegini kural olarak öğrendim ve talebim 7-8 tohum ile kaldı. Ancak bu tohumlar bana geçen sene gönderildi. Bu sayılır mı? Yani tohum paylaşmadan talepte bulunabilir miyim?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
iyi akşamlar, elinde kurutmalık fasulye ve turşuluk fasulye tohumu olan varsa paylaşabilir mi?
Eklenti 730846 görseli internetten aldım, alıntıdır. Birde değişik-değişik bakliyat tohumu varsa süper olur :) |
Alıntı:
|
Hibiskus, Civan perçemi, ekinezya, Melisa gibi tıbbi aromatik bitki tohumu paylaşan olursa sevinirim
|
Geçen yıl asya yeşillikleri paylaşılmıştı elinde olan varsa paylaşabilir mi
|
Sayın Halcur, hayıt paylaşabilirim isterseniz
|
Alıntı:
|
İri cins domates tohumu paylaşabilir misiniz?
|
Merhaba;
Uzun zamandır şöyle mis gibi kokan, tadı damağımda kalan bir kavun-karpuz yiyemedim. Eğer önerebileceğiniz veya paylaşıma koyacağınız türler olursa çok sevinirim. Çapraz tozlaşma olmaması (umduğum gibi olursa), tohumu devam ettirebilmem için önemli... İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim... |
Bu sene tohum paylaşımı biraz zayıf mı? Bana öyle geliyor.
Benim için geçen yıl kötüydü ama bu yıl hezimet oldu. Paylaşacak tohumum yok o yüzden. Belki de sorun yaşayan tek kişi ben değilim. |
hayırlı olsun
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar tohum paylaşım etkinliği bu sene biraz sönük geçiyor, (değişik kekik, limon grass, akebia) gibi paylaşım yapabilirseniz elimde;
1-Hint ginsengi 2-karamuk 3-avrupa meyanı 4-kaymak meyvesi 5-alıç(iri cins) 6-vb Paylaşabilirim Belki bu şekilde paylaşım yapan miktarı artar. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025