Merhaba tüm dostlara Yıllar önce agaclar.net Giriş Tarihi: 14-09-2006 Bugün 14.09.2025 Rahmetli Kızım SARA nın doğum gününde üye olmuştum. Ne tesadüftür ki yıllar sonra bu gün yine yazmak nasip oldu.
Tohum Takas etkinliği geçmiş yıllarda olduğu gibi bende katıldım Tohumlarda paylaştım ve birçok Tohumda edindim. Sosyal medyaada olsun internette olsun birçok Tohum takas etkinlikleri düzenlenmekte yalan yanlış bilgiler verilmekte. Agaclar.net sitesi sayesinde dürüstçe tohum takas etkinlikleri yapıldı, bir çok insan bu etkinlikten yararlandı. Severek geri dönüş paylaşımları oldu. Yıllar geçtikçe bu ilgi alaka azaldı. Hayat şartları insanları başka yönlere sürükledi. Sevgili Meyvelitepe nin dediği gibi eski üyeler gerek telefonla gerek sosyal medyada iletişim kurmaya devam ettiler ki bunlardan biriside benim. Dilerim agaclar.net ailesi etkinliklere katılmaya devam eder. Ben deprem bölgesinde yaşıyorum birçok şey kısıtlı temin edebilmekteyiz. Halen inşaatlar devam etmekte ama buna rağmen bana düşen bu etkinliğe katkıda bulunmak için elimde bulunan deşti ürünlerle katılmak isterim. Tüm agaclar.net ailesine saygılar sevgiler
|