![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2008
|
Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Özellikle lojistik merkezinde ekstra çaba ile bu organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlara kat kat teşekkür ederim. İstatistiki bilgi yayınlamak mümkün mü? Kaç tohum paylaşıldı, kaç talep oldu, kaç kişi kargo ile gönderdi, taleplerin ne kadarı karşılandı, vb? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Bu tohumları gönderen arkadaş bunların ne tohumu olduğunu yazarsa çok memnun olacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
meyve sineği
Giriş Tarihi: 07-03-2006
|
acaba nedir?
tohumların içinden isimsiz çıkan çeliklerin ne olduğunu öğrenebilir miyim? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2015
|
Karakafes rizomu . Ben paylaşmıştım . Demekki sizin kısmetinizmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
#152 numaralı mesajda sorduğum soruma yanıt alamadım. Sanırım alimhakan ve muda'nın gönderdiği tohumlar. Tohumları tanımlayabilmem için yardımcı olursanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
ben ilk poşeti sarkan horoz ibiği tohumuna benzettim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-08-2022
|
Herkese merhabalar, Sayın mudadan gelen gayret cicegi tohumları sanirim nemli kalmis, çimlenme göstermiş bende. Bu tohumdan alanlar varsa bilginize. Sizde de aynı durum olduysa paketin içinde cimlenip kurumasinlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2017
|
Merhabalar dün akşam etkinlikten aldığım domates biber enginar feslihan ve dahliaları bugün toprakla buluşturmak için suya ıslattım. Enginarların tümü, fesllihanların yarısı kabın altına çöktü. Fakat domates ve biberlerin çok büyük kısmı suyun üstünde kaldı.Bu normal midir?Ben yine de şansımı deneyip hepsini toprakla buluşturacağım.Çünkü normalde tohum alırken tohumları suda bekletip altta kalanları ekmek için ayırıyoruz.Ya da ben öyle biliyorum.Yanlış mı biliyorum?Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
Alıntı:
Ayrıca ben de isterseniz size tohum yollayabilirim acı Biber size YouTube bağlantılı vereyim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaçsever
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaçsever
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaçsever
|
08.03.2025 bugünün tarihi dediğiniz zamana kadar benden tohum paylaşım talebinde bulunabilirsiniz bu Çalışıcı 22 acı biberi tohumları. Herkes de olsa talebinde bulunabilir elimde olduğu sürece Yıllar Boyunca doğumda atmayı düşünüyorum bundan daha zevk duyarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
sayın dalperen foruma uzun zamandır giriş yapamadım.Tohum gönderebilirseniz çok sevinirim.Hazine değerinde çünkü bu tohumlar. Enginar,fındık turbu ve dahlialarım çok güzel gelişti. Fakat diğer tohumlarım cılız kaldı.Fakat ben de çok ilgilenemedim.Özelden adres verebilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
sayındalperen size mesaj attım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2025
|
Selamlar, bayramınız kutlu olsun, elinde kozmos tohumu olan ya da sardunya çeliği gönderebilecek olan var mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|