![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Forumdaki sorun web sitesinde SSL sertifikası alınmamış olması. Web hosting işiyle kim ilgileniyor bilmiyorum ama bu sertifikayı alırsa sorun ortadan kalkacak diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
O kadar basit olacağını düşünüyorum ama tabi incelemeden bir şey demek yanlış olur. Ücretsiz bir forum sistemine geçiş yapılabilir. Veritabanının çok yer kapladığını düşünüyorum fakat eskiden benim de çok sitem vardı ve çok çok büyük bir forum vardı. İnşallah bir şekilde çözülür de mutlu sona ulaşırız. Çoğu kişi muzdarip bu durumdan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-08-2023
|
Alıntı:
Sayın MeyveliTepe Benim sorunum taleplerime ekle butonunu ve taleplerimden çıkar butonunu kullanamıyor olmak. Ne yapsak bilmiyorum. Acaba isteklerimizi sıralı bir liste ile bildirsek olabilir mi. Ya da başka bir öneriniz var mı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-08-2022
|
Sayın lapis, söylediklerinizi bende yaşadım. Ancak opera mini tarayıcısindan giriş yapabildim. Eğer tekrar olmazsa sayfaya girince mod yazisi var. Ordan modu değiştirince taleplerime yine ekleme yapabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Cep telefonundan mi giriş yapıyorsunuz? Eğer öyleyse Chrome üzerinden sağdaki uç noktaya tıklayıp "masaüstü sitesi" yazan yere tıklayın lütfen öyle deneyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Siz yazınca çok heveslendim hemen uyguladım ama sonuç yine error. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Sizin dediğiniz gibi yaptım ve oldu. İkinci bir talep ekleyini bir baska paylaşımda denedim olmadı. Aynı mod seçi tekrar yaptım oldu. Zor ama ise yarayan bir yöntem oldu. Çok teşekkür ederim. En kısa zamanda tüm listemi güncelleyecegim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-10-2023
|
Alıntı:
Sorunun temelinde teknik problemler varsa sanırım forumdaki aktif üyelerden destek olabilecek kişiler var gerekirse bu çalışmaya ben de dahil olabiliirim Finansal problemse geçmişte ortak birşeyler yapılmış benzeri yapılabilir. çok ciddi rakamlar çıkmaması lazım hukuksal sıkıntılar varsa, işte o bizi aşar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
agaclar.net
|
Problem, forumun içerdiği devasa bilgiye halel gelmeden, geçmişte yapılmış özelleştirmeleri de olabildiğince koruyarak yeni versiyonlara yükseltebilme. Bu forum ülkede, bahçecilik, tarım vs. konularında son 15 yılın tarihçesi gibi. Yoksa yeni versiyon ama içi boş bir forum yaratmak işten bile değil. Öyle bir çok forum çıktı zaten ve şu anda hiçbiri mevcut değil. Forumda 2007 yılından bu yana 40.000+ kişi tarafından yazılmış 1,5 milyon civarında mesaj var. Bunlar büyük ölçüde birbirini takip eden, konularına göre kategorize edilmiş başlıklar altında toplanmış, eğrisiyle doğrusuyla bilgi oluşturan bir kaynak. Şu anda dahi, sadece 2 üye foruma login durumda iken binden fazla farklı kişi forumdan birşeyler okuyor. Bunu ülkenin bir varlığı olarak görüyor ve kaybetmek istemiyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2015
|
Arkadaşlar che ve akebi(çikolata sarmaşığı) olup da paylaşan olursa çok makbule geçer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Versiyon 3.8.5'ten Upgrade ile üst versiyona taşımak konusunda çekinceleriniz var sanırım. Normalde bu tür upgradeler'de içerik kaybolmaması gerekir. Muhtemelen bunlarla ilgili bir ön bir çalışma yapmışsınızdır yazdıklarım bildiğiniz şeylerin tekrarı olabilir. Üst versiyona taşıma işleminin forumu üreten firma extra bir ücret ile yapıyor sanırım, Risk almamak için geçici bir domaine veya internal erişilen bir yere önce test upgrade'i yapabilir. Eğer yapılan kontroller sonucunda majör bir hata yoksa gerçek sistemi de upgrade edebilir peki yapılmazsa ne olur .. bir noktada bu versiyonla artık erişmek sıkıntı olabilir |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2008
|
Bu yılki paylaşım etkinliği takvimine göre Kasım son haftada talepler tamamlanacak, bu hafta da etiketler hazırlanacaktı. Sanırım takvimde bir gecikme söz konusu. Güncellenmiş takvim ile ilgili bilgi almam mümkün mü? Düzenleyen meeteine : 07-12-2024 saat 09:50 Neden: tipo hatası düzeltildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2015
|
Siteye giriş problemleri sebebiyle süreyi 15 gün ileri attılar. Bu ayın 15'inde paylaşım süresi doluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Geçen sene diktiğim Kuşburnu dal-budak saldı, büyüdü. Tohum paylaşımında sıkıntı olmasa onu da eklerdim. Sayın Saleri'den önceki sene aldığım Karakafes otu, öldü öldü dirildi ama yaşıyor. Üçe bölmüştüm kökünü, biri öldü, diğerleri hayatta. Su hiç eksik olmadı ama neden bu Karakafes beni sevmedi bilmiyorum. Daha önce iki sene üst üste öldürmüştüm. Karakafesin kökünü söküp çoğaltmak için ya da yer değiştirmek için en uygun zaman hangi ay, yardımcı olur musunuz? Çay fidesi almak istiyorum. Sahibinden'de birisi 5 fideyi 500 TL'ye satıyor. Bizim bildiğimiz çay diye düşünüyorum ama çay türleri hakkında bilgisi olan varsa tür ismi verebilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2024
|
Alıntı:
1-) Assam 2-) Seylan 3-) Darjeeling 4-) Nilgiri 4-) Yunnan 5-) Kamboçya Bunların bir dünya çeşidi var ancak Genelde bulunanlar Ya Assam çeşidi Ya da Seylan çeşididir. Türkiye'de Assam çeşidi kullanılıyor bildiğim kadarıyla... SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-12-2024
|
Alıntı:
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
iyi günler, havuç ve pamuk tohumu paylaşan çıkar mı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-10-2022
|
Siyah havuç var ama dört ya da beş yılllık tohum. İsterseniz paylaşabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2024
|
Merhaba sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. Ziraat mühendisiyim şuanda da gastronomide yüksek lisans yapıyorum. Çalışmak istediğim konulardan biri atalık tohumların lezzete olan ilgisi. Bu konu hakkında hangi ürünlerle çalışmak sizce mantıklı olur? Ayrıca bu küçük bir yetiştirme alanına sahibim buradan atalık tohum tedarik edip yüksek lisans tez çalışmamı yapabilir miyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-07-2019
|
Acı kıl biber
Paylaşıma koyduğum acı kıl biber tohumlarını aldığım bitkilerin yakınına -normalde hiç yapmadığım halde, elimde kaldığı için- birkaç kapya biber ekmiş olduğumu hatırladım. Bu nedenle, saflıklarından emin olmak adına kendi aldığım tohumlardan değil paketten çıkan orijinal tohumlardan yollayacağım. Zira kendi aldığım ilk nesil meyveler türü çok güzel temsil etse de seneye çıkacak olan ikinci neslin karışık çıkması kuvvetle muhtemel. Başıma çok geldi, oradan biliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Benim paylaşacak olduğum Karaisalı salçalık biberler orijinalliklerini kaybetmişler, Sayın köpük bahçesi teyitledi. Alacak olan arkadaşların bilgisine. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2008
|
Tohum paylaşım etkinliğinin sonuna geldik, çok geç kaldım, farkındayım ama bir soru sormak istiyorum. Dün doğadan (Kaş-Hoyran bölgesi) kekik tohumu topladım. Dağ kekiği (Bilyeli kekik). İlk sorum: doğadan topladığımız tohumları da paylaşıma sunabiliyor muyuz? Bildiğim kadarıyla paylaşım kurallarına aykırı ama yöresi ve cinsi belli olan, temiz bir ürünün tohumlarını paylaşmak yararlı olur diye düşünüyorum. İkincisi tohumları yapraklardan ayıramıyorum. Suya koydum ağırlıkları farklı ise ayrılsınlar diye. Suya hiç çökmediler. Rüzgar ile (üfleyerek) ayırmayı denedim, çok hafif olduğu için harman usulü de olmuyor. Bir yöntem biliyor musunuz? Bu şekilde paylaşırsam ne kadar tohum paylaştığımı bilemiyeceğim için çok sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaçsever
|
Merhaba, İzmir kekiği tohumu Lavanta intermediate tohumu Getirdim ama daha tohumları ayıklayamadım. Muhtemelen paylaşım etkinliğine yetişmeyecek ama arzu eden olursa sonradan gönderebilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaçsever
|
Merhaba Bu gün paylaşımın sonu galiba. Ben bilen arkadaşlardan rica edecegim adresi nereye yollayacagız. Neler yapmamız gerekiyor. Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada kargo ile ilgili bilgi var |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
agaclar.net
|
Bu gece bitiriyoruz. Herkes son işlemlerini yapsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba. Halen bazı arkadaşlar tohum paylaşımı yapıyorlar. Acaba bir açıklama yapılabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
|
kişi isimleri yazılı e postalar ne zaman atılacak? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |