|  11-06-2015, 22:04 | #11 | 
	| Ağaç Dostu 
				 
				Giriş Tarihi: 04-03-2015 Şehir: Tokat - Niksar 
					Mesajlar: 1,610
				      | 
 
	Alıntı: 
	
		| 
					Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı  Bildiğimiz çoban salatasına yeşillik olarak ekliyoruz. 
Bizim evde salatalara; maydonoz, tere, roka, nane, semizotu ve fesleğen -reyhan-  yeşil olarak doğranıyor, salatamız bazen ot salatası görünümünde oluyor    
Fesleğen aslında bu yörede yemeklere konuluyor, tarhana çorbasına bile konuluyormuş. Biz aslında Akdenizli değiliz Egeliyiz yeşil olarak tüketmeyi tercih ediyoruz    
Annem şu güzelim alacalının yapraklarını bile koparıyor salata için, ben ona yaprak güzeli olarak bakarken... |  Ne bilim bende yemeklere katılıyor diye biliyorum salatada da denerim en kısa zamanda bakalım nasıl olacakk ..   
 | 
	|   |     |