agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni175Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-06-2015, 21:04   #11
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Talking

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı Mesajı Göster
Bildiğimiz çoban salatasına yeşillik olarak ekliyoruz.

Bizim evde salatalara; maydonoz, tere, roka, nane, semizotu ve fesleğen -reyhan- yeşil olarak doğranıyor, salatamız bazen ot salatası görünümünde oluyor

Fesleğen aslında bu yörede yemeklere konuluyor, tarhana çorbasına bile konuluyormuş. Biz aslında Akdenizli değiliz Egeliyiz yeşil olarak tüketmeyi tercih ediyoruz

Annem şu güzelim alacalının yapraklarını bile koparıyor salata için, ben ona yaprak güzeli olarak bakarken...
Ne bilim bende yemeklere katılıyor diye biliyorum salatada da denerim en kısa zamanda bakalım nasıl olacakk ..

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025