agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler
(https)




Beğeni Düzeni175Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-06-2015, 19:48   #11
Ağaç Dostu
 
Mücevher Çalısı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-04-2015
Şehir: Antalya
Mesajlar: 2,194
Galeri: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Resulgur Mesajı Göster
Nasıl salata yapıyorsunuz daha önce hiç yemedim salatasını
Bildiğimiz çoban salatasına yeşillik olarak ekliyoruz.

Bizim evde salatalara; maydonoz, tere, roka, nane, semizotu ve fesleğen -reyhan- yeşil olarak doğranıyor, salatamız bazen ot salatası görünümünde oluyor

Fesleğen aslında bu yörede yemeklere konuluyor, tarhana çorbasına bile konuluyormuş. Biz aslında Akdenizli değiliz Egeliyiz yeşil olarak tüketmeyi tercih ediyoruz

Annem şu güzelim alacalının yapraklarını bile koparıyor salata için, ben ona yaprak güzeli olarak bakarken...

Resulgur beğendi.
Mücevher Çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025