![]() |
Sn.Denizakvaryumu;
Kesinlikle haklısınız.İlk sayfaya ekledim. |
Alper bey,bana bir bahcıvan borçlusunuz ..sayenizde salatalıklarım domateslerim aldı başını gittiler(süper oldular) bahcıvanda aldı başını gitti.adamcagız sırtında bidon kokten yapraktan bionem yapmaktan ,on günde bir neemazal uygulamaktan tükendi bidonu attı kaçtı..:(damlamalara splitlere bionemi koyamadım .depoda 40 ton su var.çimlere bionem uygulamıştım çimlerin rengi cok farketti taze bir yeşil oldular..bionem nefis birşey ikinci bionem de bitti.elinizde çim biçen budama yapan bir bakteri varmı?:D
|
Sn.Güneyerer ;
Güzel yorumlarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler.Bahçıvanın durumunu tahmin edebiliyorum , beni yakalasa neler olur acaba :)))))))) |
Alıntı:
Şu mübarek salatalık ve domatesleri birde imkanınız varsa bizede gösterebilirmisiniz .Belki bende korkup kaçabilirim.:D:D |
en kısa zamanda bahcenin fotoğraflarını yukleyeceğim.36 adet güllerde ilk kez bu yıl bionem sayesinde küllenme yok.bu bile bahçıvanı ikna edemedi.bahcıvan bionemi söyle bir koklayıp''Abla yaw ,bunda mikrop falan yok bu kekik suyu,böcekler kokuyu duyunca toz oluyorlar sonra geri geliyorlar ,böyle herşeye inanma allahsen dedi ve gitti.Herhalde aralarında konuşup tuaf olduğuma karar verdilerki bir haftada işe aldığım iki bahcıvanda başlamadan vazgeçtiler..Eşim ne yapıyorsun sen bu adamlar kaçıyor diyor Valla bir şey yapmıyorum organik tarım yapıyorum sadece diyorum..bilmiyorki, sümüklü böcek ilacı bile kullanmayıp(toprakta kalıp zarar veriyor diye)bahcıvanla beraber yüzlerce topladığımızı:p
|
Oğuz Bey;
Şeftali fidanlarında "şeftali yaprak kıvırcıklığı" ve armut fidanlarının filizlerinde siyah böcekler var. Ürününüzün bunlara etkisi olur mu? |
Bu yaprak kıvırcıklığı, bende de süs şeftalisinde oldu.
Oğuz Bey, okey derse hemen bionemle ilaçlamaya başlayayım. |
Sn.BalıkçıSerdar;
Şeftali yaprak kıvırcıklığı ve Armut ağacında pisila ya % 100 etkilidir. Bunun yanında Armut ağaçlarındaki Ateş Yanıklığınıda etkilidir. Uygulama şekli 200lt Suya 1lt Bionem karıştırılıp ağacınızın gövdesi yaprakların altına ve üstüne püskürtülerek uygulanır. Uygulama periyodu hem şeftali için hemde Armut için 3 gün ara ile 1 kez tekrar edilerek daha sonrada 7 ila 15 günde 1 yaprak uygulamasına devam edilir. |
Sn.Denizakvaryumu;
Hemen 3 gün ara ile yaprak uygulamasını yapabilir ve gözlemleyebilirsiniz. |
1 Eklenti(ler)
Sn.Güneyerer;
Forumda yazdıklarınız ve Bionemi titizlikle uygulamanız bitkilerinizdeki etkilerini hiçbir çıkarınız olmadan bizlerle paylaştığınız benimsediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sözlerinize kesinlikle katılıyorum. Bahsetmiş olduğunuz bahçıvanlardan forumda da var. Onlar ancak Kükürtlü ilaçlardan , Kumulus tan , Quadristen , Shavitten , oberondan , agremec ten anlarlar . Bionem karşılarına çıktığında aman kekik bu derler . İşte bu at gözlüğü takmış olan tüm insanlara cavap olarak Tarım Bakanlığımızdan aldığımız Tescil Belgemizi eklemek istiyorum. Tescil Belgesini incelediklerinde Bakterinin adı ve sayısını göreceklerdir.Ama bunların onu görmeside yetmez. Sözün kısası bu Ülkede Seralara 3 güne 1 zehir atılmaya teşvik edildiği müddetçe Millet olarak hiçbir yere varamayız. Ben göğsümü gere gere agaçlar net de 3 ülkede tescil almış ürünümü sizlere test ettiriyorum. İsteyen darılsın , isteyen kızsın çıkarlarına da dokunsa Bionem tek başına Fungusit - İnsektisit - Akarisit ve Nematisit görevini organik olarak gerçekleştirmektedir. Bunun haricinde Hümik asitler , köklendiriciler dahil tümünü raftan indiren bir üründür. Sevgili Güneyerer siz resimde ekleseniz yine bir çamur bulacaklardır. Sağlıcakla kalın. |
Oğuz Bey, hızlı cevabınız için teşekkürler:)
Kaç litrelik ambalajlarınız var ve fiyatları nedir? Diye sorsam buradan cevap verebilir misiniz? Hatta eğer uygunsa ilk sayfaya ekleyin diye de bir ukalalık yapsam:) Ben bakındım ama göremedim, sadece 1 litreliğin fiyatını görebildim. |
Sn.BalıkcıSerdar;
İlginize ben teşekkür ederim.Bionem de sadece 1Lt ve 1/2 Lt ambalajlarımız mevcuttur. 1/2Lt 20TL 1Lt 35 TL dir. |
Serdar Bey,
sizin asmalara-domateslere-biberlere-çileklere ve çok sayıdaki meyva fidanlarınız için 1 lt lik bionemler yetmez . Oğuz Bey, seralara tarlalara bu 1 lt likten vermiyorsunuz sanırım.Yani bahçesi olanlar sizden bionemi nasıl alıyor? Bu durumda litre artarsa fiyat ne oluyor? |
Alıntı:
Oğuz Bey; Bu soruya vereceğiniz cevaba göre, sipariş miktarımı değiştirebilirim:) |
Sn.Denizakvaryumu ve Sn.BalıkçıSerdar ;
Ticari yetiştiricilik yapan üreticilerimize koli bazında alım yaptıkları taktirde 1Lt fiyatı 25 TL veriyoruz. 1 kolide 20 adet 1lt mevcuttur. |
Alıntı:
Alıntı:
Lütfen mesajınızı doğru dürüst yazın. Gerekli düzeltmeleri yapın. İyi olan bir ürün, bu tür tanıtılırsa ürüne yazık oluyor. "En büyük benim, benden başkası yok!" tavrı çok itici... Not: Sizinle tartışmayacağımı söylemek isterim. |
Sn.malina ;
Uslubumda bir yanlışlık görmüyorum. Ürünümü hak ettiği ölçüde tanıtmaktayım.Ürünüm bunları hakediyor. Not : Bende sizinle asla tartışmayacağımı bildiririm. |
Ne satan, ne alanlar Satış İlanı Kuralları 'nı okumuyor sanırım.
En azından bunu ihlal ediyorsunuz: Alıntı:
|
Sn.malina ;Kesinlikle haklısınız.Benim için satış bölümünde bir sayfa açabilirseniz sevinirim.
|
Alıntı:
Değerli ağaç dostları; Bu şeftali yaprak kıvırcıklığı geçen sene yoktu bahçemde bu sene 3 ağacımın 3 ünede geldi ve bütün komşu bahçelerde var bu derdin adı şeftali yaprak kıvırcıklığımı yoksa yaprakların altındaki bitlerden mi kaynaklanıyor bionem kullanmadan önceki attığım ilaçlar da doz aşımı yaptım herhalde yapraklar döküldü , yarından sonra bionem kullanacağım ilk defa bakalım ne olacak:confused: |
Ben fidanları Geçtiğimiz Kasım ayında diktiğim için, geçen sene var mıydı- yok muydu bilemeyeceğim:) Ama Bionemi deneyeceğim bakalım.
|
Bahçemdeki ceylanlarımdan 3 tanesinde beyaz sinek istilası var. Şu an uygulamaya devam ediyorum ama emin olmak için sormak istiyorum; Bionem ile çözüm sağlayabilir miyim? Yoksa kükürt kullanayım mı?
|
Beyaz sineklerin ele geçirdiği Physalis bitkimde birkaç binonem uygulamasıyla iyi sonuc aldım. Birkaç yaprağı mahvetmişlerdi yok oldular;)
|
Merak etmeye başladım, bu başlık altında yazılan mesajlar hep olumlu , bionemden memnun olmayan var mı acaba :D
|
Ben, henüz elime geçmedi çünkü:)
|
Bir de, oranlarken ölçüyü kaçırırsanız, yapraklarda yanma gibi bir etki yapabiliyor sanırım.
|
Alıntı:
Bionem kutusunun üzerinde yazan kullanıcı talimatlarının 2.maddesi... Belirtiyim :) |
Alıntı:
Bizim tatlı kaşığı dediğimiz kaşığa, İngilizler çay kaşığı diyor :) |
Alıntı:
|
Türkiye'de TC vatandaşı olup da İngiliz olan ve özellikle her türlü konuya Fransız kalan çok kişi var :)
1.mesajdaki çay kaşığı hesaplamalarının yanına, ml hesabının da eklenmesini bu nedenle talep ediyorum :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025