![]() |
Asmalarda; bordo bulamacı ve kükürt mutlaka atılması gereken ilaçlar, hatta 4-5 kere uygulama yapılması gerek.
Bu durumda bu ilaçlar yerine sadece bionemi kullanıp sonuçlar iyi çıkarsa söylenecek söz kalmaz. |
Sn.Meyveli Tepe;
Bionem ürünümüz reçeteye tabii değildir.Mikrobiyal Gübre tescilli olduğundan dolayı reçetesiz satın alınıp ve her türlü bitkiye uyglulanabilir. |
Sn.DenizAkvaryumu ;
Kesinlikle size katılıyorum. Bionem i düzenli kullandığınız zaman kullananlar göreceklerki fungusit,insektisit,akarisit ve nematisit kullanmadan aynı zamanda köklendirici takviye ürünler de atmadan tamamen Biyolojik Mücadele ile sağlıklı ürünler yetiştirmenin keyfine varacaklar. Sn.Meyveli Tepe ; Hem fide yetiştirmede hemde mantari hastalıklara karşı zeytin ağaçlarında uygulamalarına devam ettiriyor.Yakında sonuçları bizlerle paylaşacaktır. Sevgiler |
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesajımdaki cümle size yönelik değil ki neden üzerinize aldınız? Ben forumdaki arkadaşlara da önbilgi olsun amacıyla sadece Oktay Hoca'nın cümlesini aktardım. Kurtarmak istemesem niye uğraşayım ki, seneye yeni soğan alırım, olur biter. Sevgiler bizden de... |
Ben yanlış anlamışım demekki :)
|
1 Eklenti(ler)
23.04.2009 tarihi İzmir Menderesten Bionem ile yetişmiş ve yetişmekte olan Çifçimizin serasından çilek görüntüsü .Bakalım daha neler göreceğiz!!!
|
1 Eklenti(ler)
2.resim (yakın plan)
|
Oğuz Bey,
bionem için size özel mesaj attım. |
Mesajınız alınmıştır.Yurt içi kargo ile bugün yola çıkıyor.Sevgiler
|
Bionem konu başlığını ( Bionem Mikrobiyal Gübre )olarak değiştirirsek çok mutlu olurum. Tescilimiz Mikrobiyal Gübre dir.
|
Başlığı ilk açarken Biyoteknoloji başlığına açtığımı hatırlıyorum. Sonradan değişmiş sanırım.
|
sayın oğuz bey yollamış olduğunuz ürün elime geçmiştir. Teşekkür ederim. Ama dediğiniz gibi bu sene için diğer yerleri uzatıcı atacagım . Hem ilerisi için hem kontrol için sizin için en aşağı 25 asma ayıracağım .bunu sadece bionem uygulaması yapacağım hiç olmassa önümüzdeki sene belli mi olur uzatıcıya gerek kalmaz.:):):):)
Ama yinede tüm 800 asmayı kesinlile bionem uygulaması yapacağım sadece bu 25 asmayı uzatıcı atmıyacağım . Bunu özellikle söyleyeyim. |
Uzatıcı nedir?
|
Alıntı:
|
Sn.20horoz ;
Siparişinizin elinize ulaşmasına sevindim.Uygulamalarınızı ilgiyle takip edeceğim.Herhangi bir sorunda haberleşiriz.İyi çalışmalar |
Sayın ALPER,
Özelinize gerekli bilgilerimi attım. Kolay gelsin. |
Sn.kmlsrt; Biyolojik mücadeleye hoşgeldiniz.Siparişiniz cumartesi yola çıkıyor.Pazartesi teslim edilmiş olacaktır. İlginize tekrar teşekkürler .Kullanım ile ilgili sorularınız olursa yine yardımcı olurum.Sevgiler
|
Oğuz bey, asmalarda ilk nezaman bionem kullanmalıyız.
|
Sn.k0900 ;
Erken ilk baharda başlamak üzere kök uygulaması 15 gün ara ile 3 sefer , Yaprak uyguylaması 15gün ara ile hasat sonuna kadar devam ediyoruz. |
Sn. levsel,
Müjdemi isterim! Bugün tohumlardan birinin toprağın üzerinden baş gösterdiğini fark ettim. Varan biirrr! :p Alıntı:
|
Sn.Lerdemir;
Darısı diğerlerinin başına :) |
Alıntı:
|
Sn. levsel,
Bu noktadan sonrasında da domates yetiştiriciliği ile ilgili sayfaları karıştırmak şart oldu artık :) Gerçi, gördüğüm kadarıyla siz zaten o konulara uğramışsınız, ancak halen daha "Arkadaşlar, kendinizi tanıtır mısınız? Burayı nereden buldunuz?" başlığına yolunuz düşmemiş :) 123 mesajdır kaçak dolaşmışsınız buralarda :) İnzibat yakalamasın sonra :) |
5 Eklenti(ler)
*** herkese iyi akşamlar geçen gün oğuz bey den almış olduğum bionem ile asmaları ilaçladım dediği ve tarif ettiği üzere yaklaşık olarak 25 asma var.
diğer kısımlara normal olarak uzatıcı attım. oğuz bey ısrarla atmamı söylediği üzere ben yinede garantiye alayım dedim . 1-fotoğraf 60169 uzatıcı atılmış olan 2-fotoğraf ve 3 foroğraf 60170 60171 olanlar sadece bionem yapraktan uygulananlar. 4- ve 5. fotoğraf olan 60172 60173 olanlar bazı asmalarda bu sekilde kıvrılma göz acmaması açan gözlerin yapraktan gelişmemesi gibi sorunlar var . Bende bu şekilde olan asmaların topraktanda bionem uygulaması yapacağım. Bu fotoğraflar bu arada 25-04-2009 tarihinde çekilmiştir. Fotolar işlem bittikten hemen sonra çekilmiş hali artık sizin üretmiş olduğunuz ürünün gücünü inşallah hep birlikte göreceğiz. bu arada oğuz bey bugun tarih 26 -04-2009 aradan bir gün geçti uzatıcı attığım yer 0.5 cm önde şu an ayrıca sizin ürünü kullandığım yerde yapraklar hafif bir koyulasmaya ve üzerinde damla kalıntısı gibi izler vardı. En kısa süre içerisinde ürünü tüm bağa uygulamaya çalışağım yalnız bu arazlı olan asmaların iyileşme olup olmayacağını gerçekten merak ediyorum. Sevgiler |
Hımmm bu uygulama önemli.Bakalım ne olacak?
|
Sn.20horoz;
İlginize ve titiz uygulamanız için çok teşekkür ederim.İlgiyle takip ediyorum.Uygulama periyotlarını aksatmadan devam ederseniz çok memnun olurum.Bakalım neler olacak :) Sevgiler |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
27.04.2009 tarihli son durumlar.
|
Oğuz Bey,
bionemin kutusunda "ev içinde kullanmayınız" yazıyor. Sizin uygulamalarınız ev içinde. Bu konuda ne dersiniz? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025