![]() |
Roa Kimyasal gübreleri ve ilaçları tamamen ortadan kaldıran bir ürün .
www.roa-turkiye.com siteyi iyice incelerseniz , fikir sahibi olabilirsiniz. Sevgiler |
[QUOTE=oğuz alper;428536]Sn.ialp32
Bionem kullanmaya devam ettiğiniz sürece sistemik ve kontak etkili ilaçları kullanmanıza gerek kalmaz. Rooter ve Bionemi dönüşümlü kullanabilirsiniz. Oğuz bey, Rooter kök nedir? |
Sn.Yeni Ova ;
Rooter sadece köklendirici olarak ambalajlanmış bir üründür. Hastalıklara herhangi bir etkisi yoktur. Kök yapısını geliştirir. 1 dönüme damlamadan 2 kg olarak uygulanır. |
Alıntı:
Bionem; ? |
Bionem de kimyasal gübre devam ediyor
|
Veya ilave organik gübre verme bionem de devam ediyor.
Roa da hiçbir gübrelemeye ve ilaçlamaya gerek kalmıyor. Doğru mu anlamışım acaba Oğuz bey? |
Sn.Feriha ;
Sözlerinize kesinlikle katılıyorum.Tamamen doğru. |
Roa; gübreleri ve ilaçları ortadan kaldırıyor.
Bionem; İlaçları ortadan kaldırıyor Şeklinde bir sonuç çıkıyor. Flaş..Flaş..Flaş... En büyük belalım kırmızı örümceği bile yok etse "büyüksün bionem" demek gerek. Kırmızı örümcekde deneyip başarılı olan arkadaşlar var mı? |
Sn.Denizakvaryumu ; Sizin uygulamalar nasıl gidiyor?
|
Çilek yetiştiriciliğinde Kırmızı örümcek Çifçinin belasıdır.Nedense benim müşterilerim zehirleri unutmuş durumdalar:)
|
Kırmızı örümcek bana pek uğramıyor fakat beyaz sineklerle çok sıkı arkadaşız. Bionemi henüz bir kez uyguladım, pazartesi ikinci uygulamayı yapacağım.
Bir haftada gözlemlediğim hem sayıları azaldı, hem de daha uyuşuklar sanki. Bionemin kekik kokusu çok hoş, belirtmeden geçemeyeceğim:) |
Sn.İklimsiz;
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Beyaz sinekleriniz ufak çaplı 1. şoku geçirmiş durumda 3.uygulamadan sonra eser kalmaz. Sevgiler |
Alıntı:
Bionem bir yana, herzamanki düzenli sulama bile bu aralar yok :) |
Sn.Denizakvaryumu;
Zor aynı zamanda bir o kadar zevkli bir işe girişmişsiniz.Tekrar hayırlı olsun herşey gönlünüzce olsun. Sevgiler |
Asıl deneyimi, her yaprak sapı unlu bitle kaplı, tedavi etmem için emanet edilen gardenyada yapıyorum. Zamanla bioneme direnemeyen unlu bitler tutundukları yerden kendileri düş(e)mese de tazyikli suyla düşerler sanırım.
Haftalık uygulamalarımın sonucunu buradan bildireceğim. |
Sn.İklimsiz ;
Düzenli uygulamada Unlu bitin ununu ayrı bitini ayrı koyar :) Yoğun unlu bit durumu var ise 3 gün ara ile uygulamaya devam edin.Sevgiler |
Sayın Oğuz Bey
Bionem için yarın hesabınıza havalenizi çıkarıyorum .Adres bilgilerimi de özelinize gönderiyorum. sormak istediğim bir konu daha var.benim burda çiftlik gübresi kullanma imkanım yok sayılır.Kısaca bionemi kullanarak bu ihtiyacı giderebilirmiyim yoksa ayrıca bitkilerim için besin takviyesi kullanmam gerekiyormu ? |
Sn.Akcan67 ;
Bitkileriniz için besin takviyesi kullanmanız kesinlikle gereklidir. Sevgiler |
Sn.Alper;
Sistemik ilacın etkisinin geçme süresi 3 haziran da doluyor o gün hem rooter ı hem de bio nemi uygulamamın sakıncası varmıdır (Rooterı köke bionemi yaprağa uygulayacağım 3 haziran günü) cevabınıza şimdiden teşekkürler... |
Bahçemde ve balkonumda her sene başıma dert olan kırmızı örümceklerle bu yaz pek karşılaşmıyorum. Açıkçası bionemi 4 kez uyguladım henüz. Sadece 2 adet örümcek gördüm, onları da elle ortadan kaldırdım. Güllerimde ve oya ağacımda hafif bir külleme var, bu hafta sonu bionem uygulayacağım. Bitkilerim genel olarak oldukça sağlıklı görünüyorlar.
|
Yeşil yaprak bitinde durum nedir?
|
İlk etapta özellikle gül filizlerine musallat olan yeşil bitleri nisbeten azalttı, tamamen ortadan kaybolmaları için daha sık bir uygulama yapmak gerekiyor sanırım.
|
Sn.ialp32 ;
İki uygulamayıda aynı gün yapabilirsiniz.Hiçbir sakıncası olmaz. |
Alıntı:
Paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Yoğun böcek problemi yaşadığınız bitkilere 3 gün ara ile uygulayabilirsiniz. Külleme problemi olan gülleriniz ve oya ağacınıza da aynı uygulamayı 3 gün ara ile tekrarlıyabilirsiniz.Sevgiler |
Sn Alper;
Kimyasal ilaçların üzerindeki hasat uyarı gün sayısı Bionem de sözkonusu değil dimi çileklerime sıktıktan sonra tüketmemde bi sakınca olmaz her halde (artık idare edin yeni bionemci olduğumuz için sorularımız çok oluyo belki ama:rolleyes:) |
Sn.ialp32;
Herzaman hiç çekinmeden soru sorabilirsiniz. Bionem de kalıntı sorunu ve hasat süresi yoktur.Uyguladığınız anda bile çileğinizi koparıp yiyebilirsiniz. |
Sn. Alper, bionemin 2 lt ambalajı varmı?
|
syn oğuz bey bugün için gelip ziyaret edip bağların burdaki durumunu görüp benimle tanıtığınız için teşekkür ederim.Bence bu işin en güzel tarafı teşisi yerinde koymak ona göre tedbir almaktır sizde bunu başardınız .Verdiğiniz ürün üzerinde bana samimiyet göstermiş oldunuz.
Asma şu an çiçekten çıkmak üzere ve asmaları çiçekteyken bionem uyguladım ve çiçeklere en ufak bir zararını göremedim.****** burası yeri değil olabilir.Ama bu ilaç ile ilğili burada resimlediğim için asmaların fotoğraflamaya başlayabiliriz.Eğer halen asmalarda kükürt ve bordo bulamacı kullanmadan ve herhangi bir kimyasal ilaç vermedennasıl yetiştiğini merak eden varsa. |
Alıntı:
Valla hayal mi gerçek mi, ancak sizler yazdıkça inanacağız :confused: |
Alıntı:
Bu benim için kesin bir açık bulacağımı ve bionem üzerine kavganın tekrar başlayacağı anlamına gelir.:D Heykeli kurtarma operasyonu başlamıştır. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025