![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-03-2016
|
Konuya çok sonra dahi olduğum için özür dilerim.Ben Eski tip kuyu açan ve örme duvar yapan kuyu ustası arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-03-2016
|
Ankara kuyu
Herkese merhaba . Ankara çubuk ilçesinde bulunan bahçemize kuyu açtırmak istiyoruz . Çeşitli meyve fidanları diktik ve hobi bahçesi olarak kullanıyoruz ancak su sıkıntısı var .Aynı tarladaki yan komşumuzdan 7 metrede onun yanındakinden metrede su çıkmış . Bizim tarlada da köydekiler o metrelerden su çıkar diyorlar . Bizde 10 metre civarı kazdırmayı düşünüyoruz ve 10 metreye kadar olan keson kuyulara izin istenmedıgını duyduk . Başvuruyu kazmadan önce mı yoksa kazdıktan sonra mı yapacağız ? Elektrik almak istiyoruz bu sayede o yuzden gerekli . Birde kepçeyle mi kazdıralım yoksa elle mi maliyetler ne civarda bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevınırım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-05-2016
|
merhabalar,yeni almış oldugum tarla nın içinde ruhsatlı projeli artezyen var fakat şimdi sahibine ulaşamıyorum proje ve ruhsat onda kaldı tapuyu devraldım.ayrıca tarlada aboneli tarım elektriği de var .ben bunları üzerime devralmak istiyorum hangi yolu izlemeliyim daha acemiyim .nerden başlayacagımı bilmiyorum.artezyen ruhsatı ve projesi için yeniden mi tüm işlemleri yapmam gerekiyor.yoksa mevcut proje gecerlimi.teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|