![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Genelde bütün bitkilere.Topraktan serada ilk uygulamayı koyun gübresiyle yaptım. Bir kısmına da eski sistemde devam edeceğim. Farkı görmek amacıyla. Biraz zor olacak ama ağaçlarda bazılarında yarısı EM A ile diğer yarısı diğer gübre veye sıvılarla denenecek. EM A ile EM 1 arasında ne fark var ikiside aynı ürün mü ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2009
|
Arkadaşlar,2 yaşlı ceviz fidanları için eriş tavuk gübresi kullanmayı düşünüyorum,küçük ağaçlarda ağaç başı 1-2 kg deniliyor..sizce faydalı olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
"EM A ile EM 1 arasında ne fark var ikiside aynı ürün mü ?" Ben bu soruyu sormuştum biraz sinirlenmişlerdi, umarım bu sefer sakin biçimde açıklarlar. Ben bonsailerde denedim de farkı test etmenize gerek yok. Etkisi apaçık. EM vermediğiniz bitkilerinize yazık olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hay Allah. Bir an için benide korkuttunuz. Yazınızda vermediğiniz kelimesini, verdiğiniz olarak okuyunca şok oldum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ben saksıda bonsailerde kulllandım. Bitkiler üzerindeki olumlu etkisi tartışılmaz. İşyerininin foseptiğinde kokuyu kesmek için, köpeğin yemeğine suyuna, tüylerine kullandım(Parazitler için). Mal sahibinin yakınımıza döktüğü inek gübresinin kokusunu kesmek için kullandım . Bir içmedim ama içenler de var biliyorum. Sadece EM ile "EM aktif" arasındaki farka dikkat etmek gerekiyor. Arkadaşlardan birinde böyle bir karışıklık yaşanmıştı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2007
|
Sadabat gölü
SADABAT GÖLÜ/İSTANBUL Bokashi Topu Uygulaması Afişi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Ankara etkinlik
Ankara çayı em uygulama ve bokashı topu atma hareketi afişi Em uygulaması başladı top atma gününü duyuracağız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
afiş
Ankara Çayı Etkinliği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
D ü z e l t m e Bana gelen ürünlerin orijinal kutuları EM 1 ama içeriği aktif. Kutunun ters tarafında 2. bir etiketle belirtilmiş. O etiket asıl (Orijinal) etiketin üzerine yapıştırılsa olmazmiydı ![]() Neyse bu arada konu da tazelenmiş oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
EM.A (EM active)
Alıntı:
EM A (EM Active) piyasaya yeni etiketi ve yeni üretim teknolojisiyle sunulmaktadır. Saygılarımızla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2008
|
Sayın Kaptan Size gelen ürün EMa ( aktifleştirme yapmadan kullanabilirsiniz. Yeni Etiketler daha baskıdan elimize gelmediğinden EM1 etiketi ve Aktif etiketiyle gönderdim ürününüzü. Merak etmeyin. Sevgi ve Saygılarımla Fazıl YAHYA |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Sayın Akman Ankaradaki etkinlikler için belirlenen bir tarih varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Ankara çayı
Alıntı:
Saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Ankara çayı bokashi çamur topu atma hareketi
Ankara çayı bokashi topu atma hareketine ağaçlar net üyelerini pazartesi günü saat 14:00'da bekliyoruz. (15.ekim.2012) bilgi : 0 532 404 89 81 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Tebrik ederim bir tebrikte belediye ye... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-10-2012
|
güncel fiyat ve sipariş olayı nasıl gerçekleşiyor acaba ? mail attım fiyatları istedim cevap gelmedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
1 Litre EM.1 ...........65.-TL 1 Litre EM.active.....15.-TL 1 Litre EMFPE..........35.-TL 1 Litre EM.5............35.-TL SİPARİS İÇİN LÜTFEN : info@emturkey.com.tr |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-10-2012
|
Alıntı:
bu arada size bir önerim var. ürünlerinizi sanalpazar.com üzerinden satışa sunarsanız tüketiciler için iyi olacağının kanaatindeyim. sanalpazarda ürün satışa sunmak felan herşey bedava sadece sattığınızdan %5 komisyon alıyor ayrıca yurtiçi kargo, kargoyu iş yerinizden alıp alıcının adresine teslim dahil 5,9 tl oluyor 15 kg ya kadar. ayrıca müşterleriniz isterlerse kredi kartına taksitle bile satın alabilir ama siz paranızı nakit alırsınız. kimse banka havalesiylede uğraşmak zorunda kalmayabilir online satış sisteminin kolaylığı ve hızlılığı tartışılmaz da bir gerçek. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Her halukarda ben fiyatlı aldım da... ![]() Daha öncede demiştim fiyat konusunda farklılıklar var diye ![]() Sağlık olsun. Yenile yenile yenmeyi öğreneceğiz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Etkin Mikroorganizmalar
Sadece Ağaçlar Net Üyelerine özel indirimli fiyatlarimiz aşağıda verilmiştir. EM.1 ..............1 LT.......60.-TL +KDV EMFPE.............1 LT.......30.-TL +KDV EM.5...............1 LT.......30.-TL +KDV EM Active........1 LT.......10.-TL +KDV Lütfen şikayet ve önerileriniz için : info@emturkey.com.tr www.agriton.com |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Kurbağalı dere
Merhaba, geçen hafta sonu Kalamıştan Yoğurtçu Parkı'na doğru yürüdüm. Dereyi görünce bukashi topları geldi aklıma. Bu derede planlanan bir çalışma var mı bildiğiniz merak ettim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yoksa başka indirim varmı ![]() KDV oranı nedir ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Gelen EM A ile fide toprağı hazırladım. İnek gübresiyle toprağı karıştırıp üzerine EM A spreyledim. Şu an yarım M3 hazır toprak oldu.Çiçeklerde de kullanabilirim. Yağmurlu bir günde de fidanlarımın kök bölgelerine uygulama yaptım. Aslında şubat ta başlamalıydım ama dayanamadım ![]() Fazıl bey orada biz burada olduğumuza göre yeni siparişler her zaman olacak. Malzemede sıkıntı yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Çok teşekkürler Fazıl Bey, Peki şimdi de yağmur suyunun dezenfektasyonu için ne düşünüyorsunuz acaba. Yani em aktifteki bakteriler kirli nehir ve dereleri temizlediğine göre yağmur suyunda da kullanılabilir mi ve ölçü ne olmalı, hiç deneyen olmadı mı arkadaşlar ![]() Tekrar teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-06-2012
|
Nehirleri temizlemek için önerilen dozaj metrekare başına 1 ila 10 çamur topudur. Kirliliğe bağlı olarak Alıntılamayı başaramadım, kusura bakmayın, Thales web sitesinden alıntıdır. Bir de dozaj netleşse sanırım ben bu sene deneyeceğim, hemen bir depo almak gerekiyor yağmurlar başlamadan. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|