![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-11-2014
|
Yaprak gübrelerimiz
Mikrobiyal yaprak gübeleri |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
|
ağaçlar.net üyelerine indirim
Siz Değerli agaçlar.net üyelerine Şirketimiz ''TARIM ÜRÜNLERİNDE''aşağıdaki indirimli fiyatları uygulayacaktır. 1 Litre EM.1 (Dormant Kullanıma hazır ürün değildir.) 125.-TL 1 Litre EM.A (Aktif Kullanıma hazır ürün ) 30.-TL 1 Litre EM.5 (Yaprak Gübresi) 33.-TL 1 Litre EM.FPE (Yaprak Gübresi) 33.-TL Not : 20 Litrelik EM.A 300.TL (20 Litre Sadece EM.A için var.) +90 537 215 94 64 Direk Sipariş Hattı veya gamze@emturkey.com.tr +90 850 304 02 44 +90 232 332 02 44 Egemenlik Mah. 6106 Sok. No: 95 Işıkkent-Bornova/İZMİR www.agriton.eu ÖNEMLİ NOT : Kargolarımız her hafta salı ve cuma günü çıkmaktadır Düzenleyen EM Agriton : 14-04-2020 saat 23:59 Neden: EKSİK BİLGİ |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
|
Topraksız tarım da EM ürünlerinin kullanımı
Alıntı:
Topraksız tarım bitki üretim sistemlerinde ürünlerimiz ülkemizde kullanılıyor. Fakat ülkemizde yapılmış akademik bir çalışma yok. ABD ve AB Ülkelerinde bir çok akademik çalışma var ama Türkçe tercümeleri yapılmış değil. Topraksız bitki üretim sistemlerinde EM ürünleri besin çözeltileri ile 1:1000 oranında seyreltilerek verilebilir. Bu uygulama yüksek düzeyde mevcut besin maddelerinin neden olabileceği bitki stresini azaltırken, besin alımında kök sistemlerini etkin mikroorganizmalar ile kaplayarak besin alımını daha verimli hale getirir ve verimliliği artırmaya yardımcı olur. Mahsul kalitesini ve hasat sonrası raf ömrünü uzatır. Sağlıklı Günler Dileriz |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
|
Agrıton ailesi
EM Agriton Ailesi www.agriton.eu |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-05-2020
|
Em
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2019
|
Alıntı:
a) 1 litre EM'yi 50 litre suyla seyreltin. Aşağıda belirtilen zamanlarda metrekareye 0,5 litre oranında spreyleyin. b) Tavuklar kümese konmadan 3 - 7 gün önce veya son kimyasal dezenfeksiyon ya da fumigasyondan sonra barınağın tavanlarına, yerlere ve duvarlara spreyleyin. c) Haftada bir kez hayvan dışkısının üzerine spreyleyin. Kışın nemlilik daha fazla olduğundan spreylemede kullanacağınız çözeltiyi 1/10 - 1/20 oranında klorsuz suyla seyreltin ve ayda bir kez yerlere metrekareye 50 gram Bukaşi serpin. Bukaşi hem EM mikroorganizmalarını aşılar hem de fazlalık nemi alır. Kümes hijyeni için önerilen bu kullanımda bahsedilen EM EM.1 mi yoksa EM.A mıdır? |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-05-2020
|
EM-A ürününü almak için bugün Gamze Hanım'a mail attım(emturkey). Bana gelen mail'e göre 1 litre satışını durdurmuşlar sorun yaşadıkları için, 5 litre olarak satıyorlar artık. Hepimizin 20 dönüm tarlası yok, internette bulabildiğim mantıklı alternatif bir ürün bulup alacağım artık. Tecrübelerinize göre alıp memnun kaldığınız ürün varsa lütfen özel mesajla da olsa paylaşırsanız sevinirim. Edit: 2015'ten MeyveliTepe'nin mesajlarını gördüm. Alıntı:
Alıntı:
Düzenleyen Robinson Crusoe : 04-06-2020 saat 10:14 Neden: Cevabı kendim buldum gibi |
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Merhaba, EM probiyotik hakkında öğrenmek istediğim bazı şeyler var. Yanıt alabilirsem memnun olurum. Su kalitesi iyileştirme yahut arıtma durumları için kullanılan EM takviyesi kullanım miktarı ne kadar miktarda ve rutinde olmalıdır. Örneğin 1 tonluk kapalı ve devir-daim sistemli bir sistemde nasıl kullanılmalı. Yukarıda belirttiğim sistem içerisinde bulunan canlılara bir zararı olurmu. Örneğin içerisinde bulunan Tubifex, Gammarus, Daphnia gibi canlılara bir zararı bulunuyor mu? Zira bu canlıların zarar görmemesi ve hatta üremesi gerekmektedir. EM1 gubresini EMA ya evriltirken kullanılan melas v.b malzemeler bu fermantasyon sürecinde mikrobiyolojik canlılar tarafından tamamen tüketiliyor mu? İş bu haldeyken ve dolayısıyla şekerli bir sıvı haline gelen bu ürün sisteme ek şeker ilavesiyle karşı karşıyamı bırakıyor. Sanırım ülkemizde bulunmuyor, şayet bilginiz var ise EM4 gübresi nedir, ülkemizde bu gübrenin muadili varmıdır. Yanıt alabilirsem memnun olurum, şimdiden çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-05-2007
|
Fiyat Bilgisi
Alıntı: