![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
|
Söyle bir şey gördüm. Doğru düzgün tescili de var. pH regülatörü diye satılandan çok daha garantilidir. https://www.belplas.com.tr/profamik-land |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2020
Şehir: Amasya
Mesajlar: 13
|
Alıntı:
Ben de artık iş başa düştü deyip pirinç suyundan ilk laktobasillerimi üreteyim dedim. Sütü ekledikten 10 gün sonra bu şekilde oldu: ![]() ![]() ![]() (elimde süt az olduğu için 280gr pirinç suyuna 550 gr süt ekledim) Sizce altı sarı, üstü beyaz ve gri olan bu küf bir sorun mudur? Yani olmuş mu? ![]() Bir de; bakterilerin türlerine baktığımızda verdiğiniz bağlantıdaki türler, pirinç suyundan elde ettiğimiz türlerden daha mı fazladır? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,892
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,019
|
1 litresini 100'e, 5 litresini 180'a, 20 litresini 550'ye satıyorlar. Tescil doğruysa içerik ve miktar bakımından pek bir farkı yok. Lactobacillus türleri, maya ve fototropik bakteriler bulunduğuna dair tescillieri var. Elbette, ürünün devamı var mıdır, bir fikrim yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|