View Single Post
Eski 07-05-2023, 11:00   #158
TME05
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 08-09-2020
Şehir: Amasya
Mesajlar: 13
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Söyle bir şey gördüm. Doğru düzgün tescili de var. pH regülatörü diye satılandan çok daha garantilidir. https://www.belplas.com.tr/profamik-land
Tekrardan merhabalar,
Ben de artık iş başa düştü deyip pirinç suyundan ilk laktobasillerimi üreteyim dedim. Sütü ekledikten 10 gün sonra bu şekilde oldu:
Name:  WhatsApp Image 2023-05-07 at 11.46.48 (1).jpg
Views: 339
Size:  17.8 KB
Name:  WhatsApp Image 2023-05-07 at 11.46.48.jpg
Views: 337
Size:  26.2 KB
Name:  WhatsApp Image 2023-05-07 at 11.46.48 (2).jpg
Views: 342
Size:  20.3 KB

(elimde süt az olduğu için 280gr pirinç suyuna 550 gr süt ekledim)


Sizce altı sarı, üstü beyaz ve gri olan bu küf bir sorun mudur? Yani olmuş mu?

Bir de; bakterilerin türlerine baktığımızda verdiğiniz bağlantıdaki türler, pirinç suyundan elde ettiğimiz türlerden daha mı fazladır?

TME05 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön