![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
fındıkta kullanan varmı ??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Var da kimdi onu çıkaramıyorum. Sanırım bizim işçilerden biri idi. Ben sormadım, mühendis bir arkadaşım sormuştu ve bana anlattı. Genel olarak aynı etki, görünümde ve yapraklarda canlanma, daha fazla ve dolgun meyve tutumu. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2012
|
Alıntı:
Aşağıdaki ürünler ne amaçla kullanılıyor sadece merak ettiğim için soruyorumda..Etidot -67 hakkında bilgi edindim ama diğerlerinide merak etmedim değil....cvplar için şimdiden ******.. ![]() Borik Asit Bor Oksit Etibor-48 Boraks Pentahidrat Boraks Dekahidrat Etibor-68 Etidot-67 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Etidot-67 de elementel bor oranı
Bazı yaprak gübrelerinde elementel bor içeriğinin %00,5 (On binde 5) civarında olması, Etidot-67'nin kullanım tariferindeki miktarlar, araya giren başka başka oranlar... Kısa bir ilave yapmak istedim. Etidot-67'de %20,8 Bor bulunmakta. Yani kallandığınız Etidot-67'nin yaklaşık 5 te 1 i Bor. Eğer siz Binde 5 oranında Etidot-67 kullanıyorsanız, yaklaşık Binde 1 oranında Bor kullanmış oluyorsunuz. Binde 2,5 oranında Etidot-67 kullanıyorsanız, yaklaşık Binde 0,5 (Onbinde 5) oranında Bor kullanmış oluyorsunuz. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Konya, Kayseri ve Tokat Tarım Fuarları
Etidot-67'nin tanıtımını yapmak amacı ile, - 12-16 Mart tarihlerindeki Konya Tarım Fuarına, - 28-31 Mart tarihlerindeki Kayseri Tarım Fuarına ve - 25-28 Nisan Tarihlerindeki Tokat Tarım Fuarına iştirak edeceğiz. Bu fuarlar, Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilmektedir. Konya ve Kayseri Tarım Fuarlarına, Genel Müdürlüğümüz Personeli ile birlikte benim de katılmam uygun görüldü. Görüşmek, Tanışmak ve Etidot-67'yi konuşmak üzere, uygun olan tüm arkadaşları buradan davet etmek istiyorum. Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bor, eti maden, etidot-67, gübre, tarım |
|
|