agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni544Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-02-2012, 09:45   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless Mesajı Göster
Sn Servet Aydoğan,

723 no.lu mesajınızda

Sayın MeyveliTepe,
Araştırmalarınızı ve deneyimlerinizi paylaşmanızı ilgiyle izliyorum ve çok faydalandığımı belirtmek istiyorum.
Teşekkürlerimle.

Demişssiniz sanırım o zamanki mesaj trafiği içinde destek ve iyiniyet mesajı iletmişsiniz ve de özellikle araştırma ve deneyimleri ilgiyle takip ettiğinizi söylemişsiniz ne güzel bence mahsuru yok. Hatta bu konu başlığına ilgi ve alakanızın daim olmasını dilerim ancak ,

bence pek ilgi ve alaka göstermememişsiniz ya da çok hızlı bir değerlendirme yapmışsınız çünkü benim Rafine olmayan kaolin kullanımına ilişkin bir yorumum ve iddiam olmadı. İsterseniz 709 no.lu mesajımdan itibaren benim mesajlarımı tekrar okuyun.

Ben de zaman zaman hızlı anlık değerlendirme hatalarına düşebiliyorum ancak fikir bazında değil kelime bazında oluyor.
Sn. Soilless,

Demişsiniz ki ;

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi soilless Mesajı Göster
Sn Deveciarmudu,

Sn Ensar foruma uzun bir süredir girmiyor. SunShader|Sun-Guard Kaolin Kili|Omri|Biochar|Biohumus buradaki adresdeki iletişim bilgileri ile kendisine ulaşabilirsiniz sanırım.

Ayrıca hem benim hem forum üyelerini bilgilendirme amacıyla daha önce kaolin kili kullandınız mı? Kullandı iseniz;
- Sadece deveci armudu için mi kullandınız,
- ne kadarlık bir alan için,
- hangi özelliklerde kaolin,- mevsim olarak ne zaman,
- uygulama sayısı,
- VE en önemlisi nasıl bir sonuç gözlemlediniz?Aslında bu sorular yanıtları su gibi okunacak hep merak edilen sorulardır.
Şimdi varsayalım ki Sn. Deveciarmudu rafine olmayan (Sn. Ensar'ın ürünü başlangıçta rafine değildi yanlış hatırlamıyorsam, son durumu bilmiyorum) bir kaolin kili kullandı ve ürünlerinde iyi bir sonuç aldı . Bu durumda herkese

- Bak rafine olmayan kaolin de işe yarıyormuş işte

deme hakkımız olmadığını belirtmek istemiştim sadece.

ServetAydoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-02-2012, 13:22   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 16-03-2011
Ne de güzel başlamıştı...

Kaolin Kili Ağaçlar.net'te en sevdiğim konulardan biri haline gelmişti. Özelikle de yapışma kabiliyeti arttırılmış ve daha etkili yeni "Kaolin Formülünü" merak ettiğim için... Daha önce açıkça "rant" ekseninde tartışmalar olmuştu ancak son sayfalarda konuya dahil olup, tartışmanın merkezine oturan sayın Soiless başlığa olan sempatimi aldı götürdü( ki sadece okurken. Cevap veren olsaydım...).

Sayın Soiless, rica etsem kendinize "konuya" katkım ne oldu? İnsanlarla neler paylaştım? sorularını sorar mısınız?

Öte yandan Artık cevap vermekten yorulmuş ve sıkılmış olan üyelerin bu soruları yanıtlaması gerekmiyor zira cevapları hayli uzun ve "içi dolu" olur!

Son olarak soruları sorarken "konu" yerine "kendim" öznesini kullanmanız da sonuçta bir değişim yaratmaz! Zira kimse sadece okudukları ile ikna olmaz, iletişim süreci böyle işlemez!

Rica ediyorum, artık "gerçek" öğrenme isteği içermeyen sorular ve "dayanağı" olmayan idaaları bir kenara bırakalım. Ben başından beri konuyu takip ediyorum ve verilen linklerin çoğunu okudum. Ancak henüz uygulama yapamadım ve teknik bir bilgi birikimim yok. Ayrıca benim gözümde eksik kalmış bir husuh da olmadığı için ne soru sordum ne de bilgi paylaştım. Yani sessiz çoğunluğun üyelerinden idim...

Saygılarımla,

Düzenleyen salihm35 : 28-02-2012 saat 12:46
salihm35 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:48.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025