![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Olgunlaşması tamamlanmış olan Enzim kullanım sırasını bekliyor. Ara sıra kapağını açıp oluşan gazı çıkartıyorum. Bekledikçe rengi değişiyor. Ama kokuda bir değişim yok. Sanki sirke gibi birazda turşu suyu gibi kokuyor. Acaba içine Em1 atsam bir fincan kadar ne olur? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
olgunlaşmış enzime kalite noktasında eklemeye gerek olmayabilir... bitkilerinize bir sefer enzim diyer sefer em koyarsanız herhalde iştahdan delirirler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2011
|
Alıntı:
İkinci enzim denemesinde EM kullanmayı düşünüyorum.
Saygılar |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
[*]fermantasyon sürecinin değişik aşamlarında katmanın (başlamadan, ortalarında, bitiminde) bir etki farkı olur mu? İdeali başlangıçta ilave edip faydalı dostları çoğalmaktır. [*]EM'de ki veya enzimdeki bakterilerin biribirini baskılaması gibi bir şey söz konusu mudur? bu konuda bende tam bilği sahibi degilim ancak em komle faydalı dostlar ordusu olduğundan bırakalım baskılasın hiç zararı olmaz.... [*]EM bir sigorta olarak, enzimin başarısız olma ihtimaline karşın toksitite etkisini ekarte etmek için kullanmak mantıklı mıdır? merak etmeyiniz enzimde toksit etki olmaz her halukarda fayda sağlar çok bozuk ve çürük artıkları koymadıktan sonra içine koyacagınız em,pekmez ve ekmek mayası ile süper bir şey olucaktır... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
|
Cevaplar için teşekkürler. Çıkardığım sonuç EM konusunda forum müdavimlerinin pozitif yönde mutabık olmaları. EM + enzim ve sadece enzim şeklinde iki ayrı deneme yapıp farkı gözlemlemeyi düşünüyorum. Ayrıca hanımı ikna edebilirsem (bkz atomu parçalamak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
|
Alıntı:
Temizlik için buraya bir göz atabilirsiniz. Eşiniz için ikna edici olabilir. Not: Enzimdeki mikroorganizma oluşumunun her aşamada fotoğrafını çektim ama "mikrop" ile "temizlik" kavramını yan yana getirmek problemli olur düşüncesiyle hiç yayınlamadım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
Problem olacağını sanmıyorum, Ticari bir marka pazarlamıyor, karşılığında bir şey almıyorsunuz. Aksine geçmiş mesajlardan takip ettiğim kadarı ile oldukça titiz bir araştırmacı kimliğiniz var. Bu bağlamda fikir ve gözlemleriniz paylaşmanız bizim için değerlidir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2007
|
Yukarda Sn Entropinin fermantasyon sürecinin değişik aşamlarında katmanın (başlamadan, ortalarında, bitiminde) bir etki farkı olur mu? EM'de ki veya enzimdeki bakterilerin biribirini baskılaması gibi bir şey söz konusu mudur? EM bir sigorta olarak, enzimin başarısız olma ihtimaline karşın toksitite etkisini ekarte etmek için kullanmak mantıklı mıdır? sorularına, Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sayın hocam bu sayfalara tekrar hoş geldiniz... sizleri hep arıyoruz... kendinizi özletmeyiniz lütfen... tekrar hoş geldiniz... sizleri aramızda görmek çok güzel.... hürmetler.... Düzenleyen Safranlı : 09-06-2012 saat 08:00 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|