![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Ben toz leonardi'ti sağolsun çamtepe nin tavsiyesi ile hazem Kimya'dan aldım özellikleri çuvalın üzerinde yazanla aynı. Tonaj başına fiyat çok daha uygun oluyor.Tonaj dışında fiyat inanılmaz fahiş. 1 tonuna 700 tl ye anlaştım.25 kg'lik çuvallarda çuval başı 20 tl 'ye geliyor.Nakliye konusundada orta bir yol bulduk daha sonra ben araç buldum kendim nakliyeyi sağlayacağım. Leonardit kullanımını killi ve kireçli toprakların ıslahı için düşünmüştüm.Ancak bazı makaleleri ve bu konunun sayfalarının hepsini okuduktan sonra kesinlikle toprağın organik yapısını düzeltmek için ve yazamadığım bir çok faydalı iş için kullanılmasında fayda görüyorum.Kış bakımına yetişemedim ama bahara hazırlıklarıma başladım. ilk aşamada 300 fidana 2'er kilodan 1 ton Kullanacağım. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-03-2011
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-09-2012
|
Alıntı:
Yukarıda yazdığınız ürünün bileşenlerini inceledim, bende almayı düşünüyorum. Bu bakımdan sormak istiyorum; bahsettiğiniz markaya ait leonardit ürünü alabildiniz mi, kullanım sonuçları için erken tabi ki. Sipariş safhası, nakliye, ürünün size ulaştığı andaki fiziki durumu, kullanılabilirlik vb gibi, ilk gözlemlerinizi aktarabilir misiniz? |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Alıntı:
Ben 1 ton aldım.700 tl verdim nakliyeyi yazdığım gibi anlaşırız demiştik sonra ben kendi binek aracımla 2 sefer'de götürürüm dedim.Yoksa 200 km. için 100 tl falan konuşulmuştu. Kullanım olarak geçen hafta fidan dikim harcına 2 çuval karıştırdım.Ben silivride trakya bölge bayinden alıyorum,Barış bey var çok yardımcı oluyor ancak 1 tonun altında 25 kg'lık fiyat 20 tl den 40-50 tl ye çıkıyor. DİKKAT !!! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|