![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Capalama makinasi veya motorlu tarim aleti almak istiyenler öncelikle yedek parca durumunu incelemelidirler. KAAN marka sirt ilaclama makinamin benzin kapagi ve starter bozuldu. Internette arastirma yaptim. Satilan yedek parca bulmak mümkün degil.Kaan basmaciogluna 2 defa e mail attim. Yedek parca listesini nerede görebilirim? Nereye ismarliyabilirim diye. Malesef cevap bile alamadim. Taral`in, Yagmur`un yedek parca listesiniinternette bulmak mümkün. KAAN`in malesef mümkün degil. Izmir gida carsisinda bir servis cikma eski bir plastik kapagi bana 20 TL ye satmak istedi.. Siz siz olun, yedek parca listesini görmeden hic bir markayi satin almayin... Servis var lafinin ici bostur... Parca olmayinca servis olsa ne olurki ...! Ayrica, kayisli capalama makinalari 300 - 500 m2 icin olabilir. Daha büyük yerler icin sanzimanli olanlari tercih edilmelidir. Sanziman motorun gücünü arttiran duruma göre gücü kullandiran bir mekanizmadir. Motorun bile ömrünü uzatir. Sn. Lilium`un dedigi gibi, ideal olanin agirligi -/+ 10kg 80 Kg civarinda olmasi ideal olanidir. Zira o agirlik yere basma gücü olusturur. Hafif olanlari ziplar. Sizin yere basmaniz veya zaptetmeniz gerekecektir... Biraz fazla mücadeledir yani.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çapa, yabani ot |
|
|