agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)

Beğeni Düzeni134Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-05-2012, 13:58   #1
Ağaç Dostu

Yarkin's Avatar

Giriş Tarihi: 28-09-2008
Capalama makinasi veya motorlu tarim aleti almak istiyenler öncelikle yedek parca durumunu incelemelidirler. KAAN marka sirt ilaclama makinamin benzin kapagi ve starter bozuldu. Internette arastirma yaptim. Satilan yedek parca bulmak mümkün degil.Kaan basmaciogluna 2 defa e mail attim. Yedek parca listesini nerede görebilirim? Nereye ismarliyabilirim diye. Malesef cevap bile alamadim.

Taral`in, Yagmur`un yedek parca listesiniinternette bulmak mümkün. KAAN`in malesef mümkün degil. Izmir gida carsisinda bir servis cikma eski bir plastik kapagi bana 20 TL ye satmak istedi.. Siz siz olun, yedek parca listesini görmeden hic bir markayi satin almayin... Servis var lafinin ici bostur... Parca olmayinca servis olsa ne olurki ...!

Ayrica, kayisli capalama makinalari 300 - 500 m2 icin olabilir. Daha büyük yerler icin sanzimanli olanlari tercih edilmelidir. Sanziman motorun gücünü arttiran duruma göre gücü kullandiran bir mekanizmadir. Motorun bile ömrünü uzatir. Sn. Lilium`un dedigi gibi, ideal olanin agirligi -/+ 10kg 80 Kg civarinda olmasi ideal olanidir. Zira o agirlik yere basma gücü olusturur. Hafif olanlari ziplar. Sizin yere basmaniz veya zaptetmeniz gerekecektir... Biraz fazla mücadeledir yani....

Safranlı beğendi.
Yarkin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
çapa, yabani ot

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025