![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Uzun araştırmalarım sonucu 7 beygirlik taral 32 m dizel çapa makinesini ve buna kuyruk mili ile bağlanan 750 kg kapasiteli,4 ileri 1 geri şanzımanlı römork'u nihayet satın aldım.(4x4) Taral çapa makinesi 3.250 tl. Römork : 2.250 tl. İstanbul Büyükçekmece'den Edirne Uzunköprü'ye 150 tl. nakliye ve bir öğlen yemeğine karşılık; Kurulum,kullanım detayları ve çalıştırmayı anlatacaklar. Hafta sonu fidan dikimi için bahçeye gittiğimde çapa makinesini römork'a bağlayıp kullanacağım fotoğraflarını'da ekleyeceğim. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
güle güle kullan gönlüne göre olsun |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah direksiyonlu römorklardan almışsındır, kullanması çok daha rahat, Hayırlı uğurlu olsun, eskitmek nasip olsun. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşaallah... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-04-2012
|
Alıntı:
Direksiyonlu almak için gittim satıcı tavsiye etmedi sorun yaşıyorlarmış ellerindede vardı ve arasında 250 tl fiyat farkı vardı buna rağmen tavsiye etmedi bende almadım. Yarın getiriyorlar bakalım kısmetse kullanacağız ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Direksiyonlu römork biraz daha büyük ve ağırdır genelde 10-12 hp motorlara tavsiye ederler, belkide tavsiye etmemesinin nedeni o olabilir, başka nedeni olacağını sanmıyorum, öyle fazla sorun yaratacak bir şey değil bir direksiyon kutusu var. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çapa, yabani ot |
|
|