![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2010
|
Ben bunu misal olarak söyledim fakat belki işe yarar bide ben çatımda güvercin besliyorum onların gübresi uygun olurmu bu hayvanların yavruları var belki gençlerinki 2 kat sindirilmiş olacağından daha az yem posası olur yavruların pisliğinden yapacağım bunun için mandalina dikip onda deneyim bari eğer işe yararsa bunu paylaşır fotoğreflarını yollarım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2010
|
Arkadaşlar bende size kendi deneyimimi anlatayım,belki yardımı olur ![]() Yanmış güvercin gübresinden bir kase kadar,yer silme kovası dolusu suya koyup akşamdan sabaha beklettim.Sabah karıştırıp her bitkine 2 su bardağı verdim üzerine 1 subardağı suladım ve her bitkiye verdim bence çok da başarılı oldu şimdiye kadar okuduklarımdan öğrendiğim ise yapmış olduğum karıişıma hümikte ekleyeceğim bakalım ne olcak |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Hümik asitlerin önemini bilmek.
Alıntı:
Hümik asitler aynı zamanda bitkilerimizin topraklarında gerekli düzenlemelerin oluşumunda yer aldıklarından uyguladığımız gübrelerin alınamıyan forumda olan minerallerin forumlarını bitkilerin alımları yönde düzenlemektedir, toprakta alınamıyacak foruma geçen mineraller toprak yapısında dengesizliler yaratmakta bitkilerin gelişmeleri bozulmaktadır. |
|
|
|
|
![]() |
|
|