![]() |
Sn zelish ,
uzun süredir rahatsızlık veren yol çalışmasının bu şekil bir sürpriz yaşatmasına çok sevindim . Aynı hissiyatı ve mutluluğu ziyadesiyle ben de yaşadım. sanki çok uzun süredir görüşemeyen iki arkadaşın özlem gidermesi gibi oldu. :) zeliha hanım , en kısa sürede ailenizle birlikte sohbetin devamı için sizi Taşevlibahçe'ye davet ediyorum . saygılar , eşinize de selamlar.... |
1 Eklenti(ler)
kış sebzeleri için toprak hazırlığı yapıldı...
|
2 Eklenti(ler)
sıcak kompostumuz kullanıma hazır. keçi gübresi ve biçilmiş çimden hazırlanan homojen kompostumuz harika görünüyor..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
taşevlibahçe, çok acele ediyorsun daha vakit çok derim.kışlıklar için.(bize soracak olursan kışlık taze yaş sebzelerin yemesini yarıladık bile,brokoli,taze soğan,turp,pırasa,kereviz.henüz yemediklerimiz ise ıspanak,kırmızı pancar.onlar da eli kulağındalar.geçen gün Ayhan kaptan ziyaret etti.epey dertleştik (laf aramızda bahçe için iyi not aldım kimseye söylemedim sen bilesin diye)selamlar.kolay gelsin.:p |
Alıntı:
Alıntı:
Evet bence de daha vakit var , hasat için yani :) |
3 Eklenti(ler)
kış sebzeleri hazırlığı devam ediyor... ıspanak ve marul ekildi..
|
3 Eklenti(ler)
Bu yıl zeytin yok denecek kadar az . kendimize sofralık çıkacak kadar vardı sadece . bu yıl yağı parayla satın alıcaz .
Her yıl nasıl toplarız diye kendimize dert edinirdik . Bu yıl böyle bir derdimiz yok diye teselli ediyoruz kendimizi ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Dost var düşman var . Resimler düşman çatlatmak için , dostlarımızla her daim elimizde olanı paylaşıma hazırız. yeter ki gönüller bir olsun . Haydi buyrun sofraya ...;) |
Zeytinleriniz cok olsaydı seve seve toplamak üzere yardıma gelirdim. Azmıs :( kısmet olmadı, Ayrıca bag bahce de çapalanır. Bilginize ;)
|
Alıntı:
Yoğun iş temposunda zeytin toplamak gerçekten büyük sıkıntı oluyordu. Ara ara yaparım diyeceğiniz , bir hafta sonra da kalanını toplarım diyeceğiniz bir şey değil. bizim için başlandığında 2-3 gün içinde bitmesi gereken iş olduğundan gerçekten yakın dostlarımıza rica ediyoruz . bu işe gönüllü ve zaman ayırabilen dostlar sayesinde mahsulümüzü topladık şimdiye kadar , sağolsunlar... Zeytin konusunda malesef bu yıl işler sıkıntılı , ama çapa konusunda sizi kırmayacağımdan emin olun .:D en kısa sürede telefonumu bekleyin derim ..;) |
Bekliyorum ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
müdürüm zahmet edip getiricem diye sakın yorulma , sen yerini tarif et yeter... ;) |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
marullar sofraya gelecek kıvamda oldu....
|
Alıntı:
Teşekkürler, kolay gelsin. |
Alıntı:
Evet lastik takılı yan yapraklar deforme olmuyor , daha güzel göbek gelişimi oluyor .... |
1 Eklenti(ler)
Enginar sezonunu açtık ...
|
2 Eklenti(ler)
ot temizliği pahalıya mal oldu. benzinli tırpana biraz fazla yüklenince piston kilitledi. :(
masraftan ziyade işin yarım kalması canımı sıktı. benzine yağ koymayı bir daha asla unutmam herhalde .. |
Kesinlikle yağsız kullanmamak gerekir. Hızarda da aynı durum söz konusu. Geçmiş olsun.
|
teşekkürler sn.h_dogan ,
bir müsibet bin nasihatten iyidir demişler. kulağımıza küpe olmuştur heralde :) |
Motorun benzinine yağ karıştırmayınca oluşabilecek durumu sizde üzülerek tecrube etmiş olduk.
İnşallah biz yaşamayız ve bir daha olmaz. Kolay gelsin. |
3 Eklenti(ler)
bu yıl domates tohumlarını roka diktiğim kasalara dikmeye karar verdim . elimde hazırda bulunan malzemelerle mini sera oluşturmuş oldum..
|
3 Eklenti(ler)
domates fidelerimiz hazır ama dikeceğimiz yer hazır değil , tam bahçe zamanı inşaata başladık ...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
geçerken uğrasan hani diyorum .... |
3 Eklenti(ler)
bahçede tadilat işleri başladı....
|
2 Eklenti(ler)
yer seramiği döşenince bir şeye benzedi sanki....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025