![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Tavukta yumurta yeme sorunu
Tavuklardan biri yumurtaları kırıp yiyormuş: bir kaç gündür hiç yumurta yoktu, ne oldu bu tavuklara derken, sonra bu yahni olmak isteyen hain tavuğu fark ettim, yumurtlayan diğer tavukların yumurtasını kırıp yiyor! ![]() 2 adet Sahte yumurta koyduk folluğa, bugün sahte yumurtanın biri de yok oldu... Yine yumurtasız kaldık. Sahte yumurta yapılışı: yumurtanın içini boşaltıp, içine alçı doldurduk. Yarın bu meseleye eğileceğiz. Sanırım bu yumurta sever tavuğun sonu tencerede bitebilir. Güzel haberse bir tavuğumuz gurk oldu yatıyor, Şubatın 21 i gibi cibileri bekliyoruz 7 adet yumurtacık var altında, bunun 2 si kendi yumurtası, 5 i köy tavuğu yumurtası (komşumdan aldım).. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
/
Giriş Tarihi: 08-09-2013
|
Başlığı bu gün görüp okumaya başladım. Birkaç sayfa sonra, "İnşallah çok eski tarihlidir." diye içimden geçirerek mesaj tarihlerine baktım. Maalesef 2013 müş. Üstelik hepsi 9 sayfacıkmış. Hemen bitiverdi. Bundan sonra yapabileceğim, iyi temennilerde bulunarak takip etmek. Umarım bu takip yorgunluklarınızın semerelerini görene kadar sürer. Sağlıcakla kalınız. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, çiftlik, emek, mutluluk, organik |
|
|