Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Derya Yıldız
Bu tür bir hayatı sürmek istiyorsa insan biraz kalabalık olmak mı lazım ne..Her işin ucundan tutacak birileri olsa. Akşamları da keyifli sohbetlere zaman kalsa ne iyi olur.Doğa da yaşam gerçekten hem zor hem keyifli. Zorluğu keyfini aşmadığı sürece böyle yaşama can kurban.
Şehirden kaçma çabalarımız aynı döneme rast geliyor sizinle. Keşke tanışabilseydik belkide hayatlarımız da yan ayna olurdu. Biz şu an bir kasabada provaları oynuyoruz. Asıl oyuna ne zaman geçeriz bilmem. Sizin yaşamınızı da o yüzden merakla izliyorum.
|
Her şeyin yerli yerine oturması emek ve zaman alıyor. Tecrübe kazanıyoruz. Dolayısıyla bu ilk aşamalar çok zor tabii... Dediğim gibi gerçekten gönül vermeyen yapamaz. Ama ne kadar zor olursa olsun her zaman keyifli bu oyun. Şehrin çıkmazlarına dönmeye niyetimiz yok. Hayallerimizse çok. Diktiğimiz ağaçları ve çalıları ve çiçekleri, 5 sene sonra düşünüyoruz. Burası müthiş olacak. Keçi projemiz var, kaz projemiz var, arı projemiz var... Yavaş yavaş gücümüz yettiğince yapmak istiyoruz.
Kalabalık olmak isterdik , bu yönde de bazı projelerimiz de var. Düzeni biraz daha oturttuktan sonra bir şeyler düşünüyoruz

Evet keşke, ben de çok isterdim, bizim gibi hevesli dostlarla beraber başlayabilmeyi. Bu yönde biz de çok desteksiz kaldık. Ama artık yol alıyoruz, biz de bizim gibi düşünenlere her zaman yardımcı olabilmeyi , kendi kendine yeten bir yerleşke kurabilmeyi anlatmak istiyoruz. Şimdi örneğin yumurtaya para vermiyoruz

İnşallah yakında sebzeye de para vermeyeceğiz.
Çok zamandır dur duraksız yağmur fırtına. Zeytin çukurları hep bozulmuş, kimisinin aşı yerine kadar toprak dolmuş. Bugün çukurların çok az bir kısmını düzeltebildik. Yarın da sağanak gösteriyor. İşimiz her zamanki gibi çok ama yağmurda mecburi tatil