![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Sen yeter ki iste. Benim Tata sana metro olur. Hem de 5 vites. ![]() (Abi, Nasıl giderim diye düşüneceğine, elimde ne götüreyim diye düşün istersen. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() (biz ondan neler yaparız) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bilmezmiyimmm, Çekinçemde o zaten, Biraz kükürt, biraz kireç, biraz edidot67, biraz lilium, kazana atarda kaynatır valla ![]() Kazanın başında bunu zevkle seyredenler olabilir. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lilium' dan biraz değil _oranı tutturmak için_ hepsini katmak gerekir. Biraz patates, biraz soğan da katarız. Liliuma da kazanın ortasına oturturk mu_ daha taze sayılır_ 2 saat gibi olur. ![]() Eeee İzmir ekibini de çağırdık mı, kazanın etrafına 'tam tam lar la''... Adını da ' kazanda Lilium göveç bulamacı' koyar geceriz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Anlayamadığım bu yemelik mi olacak? Yoksa ilaçmı? Ne olduğu çok da önemli değil aslında, sonuçta ikisi de zehirler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Halil abi ne zamandır yükleyeceğim resimleri yükleyeyim dedim. senden aldıktan sonra ilk olarak kültür çoğalsın diye küçük bir kaba koydum ve sonra kabı büyüttüm güzelde çoğaldılar glikoz çözeltisi ile besledim çözeltinin oranlarını da vereceğim yakıda. Not: İlla glikozla beslemeye gerek yok fotosentez yaptığı için kendisi üretiyor glikoz fakat ben daha hızlı çoğalmasını istediğim için glikoz çözeltisi verdim Kaplarım ağızları açık olacak ve bol güneş görmesi gerekiyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Şaka şaka demiş olmanız sizi kurtarır mı bilemem ama, ortadaki Efe bakarsan _ bakışına_ Lilium dolma ihtimali de var hani... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Akikaten yaaaa ben bu resmi görseydim öyle bir cümle kurmazdım ,ne yapacağım ben şimdi, anaaaa bakışa bakarmısın yandım ben yandım, halil bey ocağına düştüm kurtar beniiii. ![]() Ben kartım benden dolma molma olmaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|