![]() |
|
![]() |
#1081 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2010
|
Halil Abi kolay gelsin. Zor çok zor işlerle uğraşıyorsun, umarım ustaların iyidir. Kötü usta insanı bahçesinden bezdirir. Sana bir mesajım vardı sanırımgözden kaçırdın. Kolaylıklar diliyorum. Selamlar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
Elbet baksa idi çare olunabilirdi ![]() Aman aman tekerlek konusunda iyi düşünün lütfen. kendi kendine gitmesede, gitmesine vesile olabilir ![]() Geçmiş olsun, ama uğraştınız ve sonunda alnınızdaki terleri silip manzaraya(depo, ardiye, çay malzemeleri için..-nasıl isimlendirirseniz) baktığınızda içinizde uyanan his önemli. Başarmak/bitirmek..haz..., hele çocuklarınıza her türlü zorluk karşısında bile yılmama becerisini gösterebilme/edindirebilme... Bence güzel bir yoldasınız, çok çile çeken, az ile mutlu olur, dikenden bile şiirler çıkarır. Cümleten sağlıkla yaşayın inşallah. Saygılarımla lütfen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Bağ evini bitirdim gibi, iki baldız da gelince ve eve hanım eli değince bekar evinden kurtardım. ![]() Ancak bahçe işlerini çok aksattım, zaman ayıramadım, artık gelecek yıla hazırlanacağım... Konteyner aldığın iyi olmuş. İleride emekli oluca küçük bir bağ evi yaptığında onu da ardiye gibi kullanırsın, zaten buna ihtiyacın olacaktı malzemelerini saklamak için... Buralar da çok görmeye başladık bağ evlerinde konteynerleri üzerin bir küçük depo koyup, küçük jeneratör bağlayıp kullanıyorlar... Ne belediye ne kimse karışmıyor. Bazen gözü kararmak gerekiyor umutların peşinden gitmek ve geriye bakıp keşkelerin olamaması için; zaten insanlar yaptıkların değil yapmadıklarından pişman olurlarmış ömrünün sonlarına gelip de geriye baktıklarında... Kolaylıklar diliyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bence de güzel yoldasınız, bir çok insan böylesi hayallerini emekliliğine öteliyor, sonuçları için zorunlu uğraşları bittiğinde fırsat bile bulamıyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
siz bu işi biliyorsunuz artık... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
Alıntı:
Herşeye rağmen , belkide getirebileceği tüm sorunlara rağmen , hemde ne olursa olsun yine devam diyorum.. Kanıma kan , canıma can katıyor , sonrasında yakalama ihtimali ne mümkün ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çok teşekkürler. Saygılar, selamlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hayırlı olsun bağ eviniz. Dediğiniz gibi gözümüzü kararttık. Daha bahçeye gidemedim. Komşular vinç ile yerleştirdiler konteyneri. Dahan önceden konteyneri üzerine koymak için 6 beton ayak döktürmüştük. Dediklerine göre tam oturmamış konteyner, umarım görünce şok olmayız. Çıktık bir yola bakalım. Görüşmek dileği ile, selamlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğiniz doğru, bu gidişle emekli olduğumda küreği bile elime alamayacak durumda olabilirim. Ozi daha 6 yaşında . Tabi biraz erkenci davranmamızın sebeplerinden biri de Ozi. Ağaç, börtü, böcek görsün, domatesi dalından yesin istedik küçükken. Ozi ile daha çok hayalimiz var bahçe için. Adım adım gidiyorz. Gerçi bizimki biraz mehter adımı gibi ama ![]() Siz değerli dostların yardımı ve ışığı ile başaracağımıza inanıyoruz. Selamlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhaba Halil Bey; Bilgili ve ilgili konulara ait güzel linkleri 1. nci sayfa 1. mesajınızda tek tek ayrıca belirtmeniz çok iyi bir uygulama olmuş. İlerde bende bilgili olursam, ilgili linkleri sizin yaptığınız gibi düzenleyeceğim inşallah. Temizlik ve düzenleme; gerek evde gerekse bahçede devam ediyor anlaşılan. Bitmez de bu yaptıklarınız, her gün yeni bir fikir...kolay gelsin. Sağlıkla kalın. Saygılarımla lütfen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1091 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
aslında kendim için yapmaya çalışıyorum, yazdığımı 1000 den fazla mesaj içinde arayıp duruyorum bazen... Ya bir de 10 yıl sonra 10 000 mesaj olursa; fil bile yavrusunu bulamaz... ![]() Sonra bir şey daha var; şu anda saat 00.55 407 (29 kayıtlı kullanıcı Ve 378 misafir) var Ağaçlar.net de... 29 kayıtlı üye son yazılan iletileri görürken... 378 misafir ilk yazılan mesajı görüyor, yani sayfanın başını görüyor... Ben de bir misafirperverlik yapayım dedim ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sayfanın bu ilk iletisine yazmadım özellikle bir iki resimle daha iyi anlatırım diye... Yukarıdaki resimdeki kırmızı çizgi beni bozar... ![]() O kadar yükseltirsen evin damı havuz gibi olur da... en önemlisi... ![]() gece hava kararınca ve yıldızlar ortaya çıktığında ve yattığımda şöyle başımı kaldırdığımda köyümün ışıkları, yaslandığı dağın _sivrinin_ silüetini göremem... ![]() Buradan günün ilk ışıklarını, en yakın yıldızın güne merhaba deyişini... ![]() Buradan baktığımda 'üç tepeleri' göremem ve hemen ardındaki 'İzmir'in gökyüzüne vuran aydınlığını... ![]() Buradan baktığımda Menemen'i ve bir düğünde geceyi aydınlatan havayi fişeklerin dansını... Ve buradan baktığımda; ![]() gecenin bir saatinde hoş sohbete ve bazen iki tek atmaya gelmiş dostlarımı göremem... ![]() dediğim gibi dostum o kırmızı çizgi beni bozar... ![]() Ama düşerse bir bacanak düşermiş diyorlar; baldız da ''hiç fark etmez, emekli oldu artık ölüsü de para, dirisi de ayağını denk alsın, düşmesin'' diyor... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2011
|
Alıntı:
![]() Bu arada bağ eviniz hayırlı uğurlu olsun , bu sıcakta iki tek atınca ne güzel uyunur evin üstünde serinn serinnn .... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ...ve 'üç tepeler' tam karşımda ve ardında İzmir ve ülkemin aydın, entelektüel insanlarının geceyi aydınlatan ışığını görüyorum; gece kararınca yıldızlara uzanan... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-07-2012
|
Bağ eviniz hayırlı uğurlu olsun , terasta iki tek atmaya bizide çağırırsan seviniriz .. saygılar .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Alıntı:
![]() Bu arada eviniz hayırlı uğurlu olsun, en güzel mutlulukları, sevinçleri yaşarsınız umarım evinizde. Saygılarla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Ağaç Dostu
|
Kimse düşmesin diyedir. ![]() Baldıza ben de bayıldım, hazır cevap. İzmir'de hastanede eşimi uzun yürüyüşe çıkardığım bir geceyarısı, Ortopedi servisinin önünden geçerken, kapıdan can havliyle çıkan pembe yanaklı tonton mu tonton bir teyze karşısında bizi görünce, "Bakeyom bakeyom yarenemeyom" diye derdini anlatmaya başlamıştı. Amca kiraz toplarken ağaçtan düşüp epeyce hasar görmüş, aylardır teyze bakıyormuş ama kıymet bilmek bir yana tersleyip, kovup duruyormuş aksi ihtiyar. ![]() O günden beri başım sıkışınca ben de " Yapeyom yapeyom yarenemeyom" derim. ![]() ![]() Not: Sayfanızı boşuna işgal etmemek adına kısa süre sonra bu mesaj kendini imha edecektir. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Ağaç Dostu
|
Aynı cümleyi bacanağında söylüyormuş. ![]() "Manzara-lar şahane, çok güzel bir yerde yaşıyorsunuz.. Ama yatak tek kişilik.." Sevgili selis, Yaşlanınca öyle oluyormuş. ![]() ![]() Bak aklıma bir hikaye geldi, Adamın biri terasa yatıp sabahlara kadar yıldızları seyredermiş, gecede rüyasında yıldız yıldız diye sayıklarmış, Hanımı da bunu duyar Ertesi gün Bey bey kendine gel, bütün gece yıldıza seslendiğini duymadığı sanma. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Halil bey, bağ eviniz çok güzel olmuş. Sağlıkla, huzurla oturun. Emeklilik hayırlı olsun. Bize dahil oldunuz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Halil ağbiciğim, İzmir'in şavkı bir tanecik'tir. Ne güzel, seyredip duracaksın bu terastan. Koskoca Anadolu'da, dimdik ayakta duran tek şavk'tır o. Hangi memleketten gelirse gelsinler, gelen insanları kendine benzetmeyi başaran tek şehirdir İzmir. Onun şavkı bir başkadır. Not: Şavk ışık demek'tir. Bizim Ege insanı bunu çok kullanır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() (bu taktik bazı dostların _ bu mesajı sonra sileceğim _ dediğimde bana uyguladığı bir yöntemdir) ![]() Ben de ( biz de) sizi seviyom.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2011
|
Yeni yuvanız hayırlı olsun
Allah sağlık,mutluluk ve huzur içinde nice mutlu günler geçirmenizi nasip etsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Halil Bey, Yeni eviniz, terasınız ve de alçak duvarlarınız ![]() Yüreğiniz ferah, sağlığınız yerinde olsun...Dostlarınızla keyif içinde geçirin hayatınızı, bizlerle de paylaşmaya devam edin ki bizlerin de yüreği ferahlasın, üç tepelerin ardındaki ışık yayılmaya devam etsin... Sevgiler... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Halil Ağabey, şaton hayırlı olsun, güle güle otur. (Çalışmaktan pek oturacağını sanmıyorum ya. Gece iki tek üzüm enzimi atıp o yatağa uzanmanın dışında tabii.) Bu arada edebiyatı çok ilerlettiğini belirtmek isterim, resim altı yazıların, nüktedan cevapların, vs. vs. (Yazmadığımıza bakma, takiptesin.) Kal sağlıcakla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Hayırlı olsun Halil Bey, Darısı bizim başımıza.. Emekli olmadan tabii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Ağaç Dostu
|
İyi dilekleriniz için; teşekkür ederim dostlar... Bir gün hayalini kurulan ve mutluluk duyulan istekli uğraşların_ en azından sonuçları için katlandığımız zorunlu uğraşlar sona erdiğinde_ gerçekleşmesi dileğiyle... ... hayallerin peşinden giden ayakların güçlü olması dileğiyle... hepinize saygılar, sevgiler... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|