Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen
Çelikler yeşil duruyor tutmuş...
Uyandığında kuruma ihtimali var zayıf da olsa. Çünkü kabuk altı çoban aşısının sırrı;
çeliğin kabuk altına daha uzun yerleştirilmesi ve çeliğin dışarıda kalan kısmının kısa tutulmasıdır...
Konteyner için yaşadıklarına üzüldüm. Bir yanlışlık olmalı konteyner e normal ev olarak bakılamaz. Atına dört tane takoz koy, dört tane hikayeden tekerlek tak gitsin. Kimse karışamaz. Belediye su_ elektrik mi bağlayacak normal ev gibi davranılsın. Alıp gidiyorum dersen ne diyecekler...
Biri tatil beldesinde bahcesine 4 tane büyük bidona harç _ beton_ doldurdu üstüne konteyneri koydu, kimse karışamıyor...
Sen malzeme koyacak depo yapıyorsun bu birkaç çay bardağı demlik de konabilir...
|
Halil Abi,
1. Perdede konteynerci bizi dolandırınca, birde birsürü brokrasi filan ben bırakmıştım bu işi. Senin gazınla başka bir firmaya yeniden sipariş verdik. 10 günlük sarkma ile işi bitirdiler. Vinçli kamyon ayarladık aldık gittik bahçeye.
Ne oldu bilin bakalım?
Kamyon köy içinden geçerken birkaç yerden konteyneri vurmuş.
Sağlık olsun dedik, geçtik onu.
Bizim bahçenin önünden elektrik telleri geçiyor. Adam konteyneri tellerin altından geçiremedi. Halatı kısaltırsam geçer ama ozaman da konteynere zarar verir dedi. Ee, ne yapacağız?
Büyük vinç gelmeli, o saatte nereden bulacağız büyük vinçi.
Ben dağıldım tabi.
Konteyneri koyduk komşunun bahçesine. Komşu seviniyor, keyfi yerinde ardiye olarak kullanırım diye dalga geçiyor.
Benim moral sıfır, herşeyı bıraktım geri geldim.
Yolda komşu aradı, bir tanıdık bulduk diye. Adam 250 TL istiyor. Tamam onada tamam dedik. Pazartesi akşam gelip bakacak dedi.
Pazartesi akşam bahçeye gelmiş bakmış, "abi 350 isterim diyor". O nada kabul dedik.
Nihayet dün akşam bizim saray bozması konteyner bahçeye yerleşti. Tek parça halindemi bilmiyorum.
Elektrik, su yok.

Kanalizasyonu acilen halletmemiz lazım.
Bukadar maceradan sonra belediye ceza filan yazarsa faturayı sana yollayacağım Halil Abi haberin olsun.
Hepinize dertsiz tasasız günler diliyorum.
Selamlar.