![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
sevgili safranlının dediği gibi aynı sorunları bizde yaşıyoruz maalesef, göreneklerimiz bazen yeniliklerimizin önünde engel... Ailağa'dan İzmir' e 15 dakikdada bir metro var artık, Menemen istasyonda iniyor bir telefon ediyorsunuz_ ki zaten 4 km. Belen Köyü, üzüm bağlarının ve bahçelerinin içinden giden asfalt yol_ sizi 10 dakik sonra alıp geliyorum. ![]() kayası ağacını gölgesinde çay keyfinde sohbeti seveceksiniz... ![]() sizi istediğiniz zamanda aynı istasyona ulaştırırım, dostlarım gibi; kulaklarımın çınlaması bundanmış şimdi anladım... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Sen yeter ki iste. Benim Tata sana metro olur. Hem de 5 vites. ![]() (Abi, Nasıl giderim diye düşüneceğine, elimde ne götüreyim diye düşün istersen. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() (biz ondan neler yaparız) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bilmezmiyimmm, Çekinçemde o zaten, Biraz kükürt, biraz kireç, biraz edidot67, biraz lilium, kazana atarda kaynatır valla ![]() Kazanın başında bunu zevkle seyredenler olabilir. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Lilium' dan biraz değil _oranı tutturmak için_ hepsini katmak gerekir. Biraz patates, biraz soğan da katarız. Liliuma da kazanın ortasına oturturk mu_ daha taze sayılır_ 2 saat gibi olur. ![]() Eeee İzmir ekibini de çağırdık mı, kazanın etrafına 'tam tam lar la''... Adını da ' kazanda Lilium göveç bulamacı' koyar geceriz... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Anlayamadığım bu yemelik mi olacak? Yoksa ilaçmı? Ne olduğu çok da önemli değil aslında, sonuçta ikisi de zehirler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|